Bloedstollende trailer van seizoen 2 van Tom Clancy’s Jack Ryan

redactie 29 Jul 2019 Entertainment

Het is weer tijd voor een nieuw seizoen van Tom Clancy’s Jack Ryan, waarin we meekijken met de avonturen van CIA-agent Jack Ryan. In het tweede seizoen reist Jack Ryan (John Krasinski) naar de Venezolaanse jungle om een verdachte lading te onderzoeken.

In die lading kunnen wel eens illegale wapens zitten, dus aan de CIA-agent de taak om dit te ontdekken. De president van Venezuela steekt hier een stokje voor als Jack een geheime samenzwering dreigt te onthullen. Die haalt alles uit de kast om het Jack en zijn collega’s zwaar tegen te werken.

Seizoen 1

In seizoen 1 zagen we de onervaren CIA-analist Jack Ryan die een paar verdachte geldtransacties ontdekt en door zijn baas wordt meegesleurd naar het Midden-Oosten. Daar blijkt een terroristische leider een aanslag voor te bereiden op de Verenigde Staten en hun bondgenoten.

Binnenkort is dus het vervolg te zien van deze spannende serie van Amazon en er is zelfs al een derde seizoen aangekondigd. De spanning druipt er in ieder geval vanaf in de eerste trailer dus dat belooft veel goeds.

Reageer op artikel:
Bloedstollende trailer van seizoen 2 van Tom Clancy’s Jack Ryan
Sluiten