Eerste trailer online van epische Netflix Original The Witcher

redactie 21 Jul 2019 Entertainment

Twee jaar geleden onthulde Netflix al dat het voorbereidingen aan het treffen was voor een serie over de extreem populaire boeken en games van The Witcher. De streamingsdienst stookte dit weekend de verwachtingen nog eens op door de eerste trailer van de nieuwe serie online te gooien.

Netflix is in hoog tempo aan het uitbreiden en produceert ongekend veel Netflix-Originals waarvan deze aangekondigde serie de volgende van is. The Witcher speelt zich af in een wondere fantasy-wereld en lijkt daarmee in de voetsporen te treden van het ook al ongekend populaire Game of Thrones. De timing van Netflix is dus zeer goed te noemen. Het verhaal volgt de belevenissen van de held Gerald of Rivia, gespeeld door de bekende acteur Henry Cavill, een grote blonde Witcher, iemand die op monsters jaagt voor harde knaken.

We zien Gerald proberen te overleven in een duistere wereld vol magische wezens. Wanneer hij een krachtige tovenares en een bevallige prinses met een bijzonder gevaarlijk geheim tegenkomt, dwingt het lot hem samen te werken om het kwaad in de wereld voorgoed te verslaan. Spektakel is bij The Witcher gegarandeerd en een echte aanrader voor alle fans van fantasy, duistere spanning en epische matpartijen.

 

High Snobiety

Reageer op artikel:
Eerste trailer online van epische Netflix Original The Witcher
Sluiten