UFC Champion Tony Ferguson slijpt ellebogen en wilt bloed zien

Redactie 18 mrt 2018 Entertainment

Tony Ferguson is momenteel de interim lightweight champion in de UFC. Als Conor McGregor ooit terugkeert naar de UFC is Tony een van de mannen die hem staat op te wachten. Tony is goed op de grond, staat stevig op zijn voeten en heeft nu al 10 wedstrijden achter elkaar gewonnen in de lightweight division, een record. Al Tony Ferguson zijn gevechten eindigen in een bloedbad, nu grapt (of niet) hij dat het komt omdat hij zijn ellenbogen heeft laten slijpen.

Tony Ferguson heeft 16 april een gevecht tegen de ongeslagen Khabib Nurmagomedov. Dan vechten ze tegen elkaar voor de Interim belt. Degene die wint, krijgt misschien de kans om tegen Conor McGregor te vechten. Die heeft zijn gezicht al voor een lange periode niet meer laten zien in de UFC. Iedereen lijkt tegen hem te willen vechten, maar voor McGregor zou er maar één echt logische wedstrijd zijn.

Conor zijn toekomstige gevecht

Conor zou tegen de winnaar van dit gevecht moeten vechten. Dat is de meest voor de hand liggende optie. Conor is momenteel de lightweight champ en hij dient die belt te verdedigen als er geschikte kandidaten zijn. Khabib en Tony zijn twee van de meest dominante lightweight vechters van de afgelopen jaren. Tony heeft nu een streak van 10 wedstrijden ongeslagen in de UFC en Khabib van 9 ongeslagen wedstrijden. Khabib is in zijn leven niet eens verslagen, dat komt omdat hij voorheen zijn wedstrijden in Rusland vocht en die 9 potjes staan voor zijn wedstrijden in de UFC.

De winnaar van dat gevecht die hoort een kans te krijgen tegen Conor, daar zijn ze honderd procent goed genoeg voor. Dat hebben ze nu al wel bewezen. Wie het gevecht gaat winnen van de twee, dat is meer de vraag. Ze zijn allebei zeer zeker van zichzelf en de meningen onder kenners zijn verdeeld.

Bloederig gevecht

Tony Ferguson is reeds weer in de media gekomen omdat iemand was op gevallen dat hij zijn tegenstanders altijd laat bloeden. Tony heeft heel erg lange armen en kan daardoor een ellenboog geven alsof hij een normale stoot geeft. Tony grapte in een interview dat hij ze vroeger heeft laten slijpen, iets wat goed zou kunnen als je het filmpje ziet. Wij zijn erg benieuwd wie de winnende vechter gaat zijn 16 april, het gaat in ieder geval een spektakel worden met veel bloed.

Zie hier hoe gevaarlijk Tony is:

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
UFC Champion Tony Ferguson slijpt ellebogen en wilt bloed zien
Sluiten