Conor McGregor op Instagram: “I am fighting again”

Redactie 26 feb 2018 Entertainment

Goed nieuws, want UFC-legende Conor McGregor heeft via Instagram bekend gemaakt eindelijk weer de ring in te gaan. Het is 15 maanden geleden sinds McGregor The Octagon stapte, zijn meest recente gevecht was een boksgevecht tegen Floyd ‘Money’ Mayweather. McGregor heeft eindelijk weer zin om de handjes te laten wapperen en zijn titels binnen de UFC te verdedigen.

Op Instagram maakte hij het nieuws bekend. ‘Ik ga weer vechten’ schreef hij erbij. Conor wilde in eerste instantie al 3 maart tegen Frankie Edgar vechten, beweerde hij. Dit nadat het gevecht tussen Frankie Edgar en Max Holloway niet doorging, wegens een beenblessure van Max. De UFC maakte bekend dat er niet genoeg tijd was om het geld bij elkaar te krijgen voor het gevecht. Conor was van plan op het laatste moment toe te geven en dan snel de concurrentie uitschakelen.  Lees Conor zijn volledige statement hieronder.

I am fighting again. Period. I am the best at this. I put my name forward to step in at UFC 222 to face Frankie Edgar when Max Holloway pulled out, but I was told there wasn't enough time to generate the money that the UFC would need. I was excited about bouncing in last minute and taking out the final featherweight, without all the rest of the stuff that comes with this game. Please respect the insane amount of work outside the fight game that I have put in. On top of the fighting. I am here. It is on them to come and get me. Because I am here. Yours sincerely, The Champ Champ™

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Momenteel maakt Frankie Edgar zich op voor een gevecht tegen Brian Ortega in een non titel-gevecht. Brian Ortega is de beste nieuwkomer in de top van de featherweight devision en Frankie Edgar is een former lightweight champion. De trainer van Frankie zei het volgende tegenover ESPN: “Toen Max zich terugtrok vertelde ik UFC dat we tegen Conor zouden vechten in elke gewichtsklasse die hij wilde. De UFC vertelde ons toen dat het ze niet eens lukte om Conor te laten vechten in zijn eigen gewichtsklasse. Conor is net zoals Floyd Mayweather geworden. Deze gast wil niet vechten, hij doet wat Floyd doet, hij wil alleen in de media blijven. Hij houdt van de aandacht, maar hij krijgt het niet om dat hij niet vecht. Hij had twee jaar geleden tegen Frankie moeten vechten, nu heeft hij hem twee jaar ontlopen. Conor is een clown en een leugenaar.”

The what have you done for me lately business. Stay strong and stay ready ❤?

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Conor’s toekomstige tegenstander

Rake teksten van die trainer van Frankie Edgar, maar zou het Conor iets kunnen schelen? Dacht het niet. Als Conor wil vechten, kan hij vechten en tegen wie hij maar wilt. Conor was kampioen van de featherweight en lightweight division tegelijkertijd. Daarmee was hij de eerste in de geschiedenis die dat bereikte. Na dat gevecht moest hij wel een titel opgeven, toen koos hij ervoor om zijn lightweight titel te behouden en de andere weg te geven. Omdat Conor zo lang niet gevechten heeft is er nu een interim kampioen binnen de lightweight division, namelijk Tony Ferguson.  UFC opperhoofd Dana White denkt dat Conor McGregor zijn volgende gevecht is tegen de winnaar van het gevecht Tony Ferguson en Khabib Nurmagomedov.

Het maakt ons niet zoveel meer uit tegen wie Conor gaat vechten. Als hij maar weer eens de handschoenen aantrekt. Wij willen hem gewoon weer in actie zien. De Instagram post van Conor beloofd lijkt een stap in de goede richting. Uiteindelijk gaan al die rondjes in privévliegtuigen en eindeloze vakanties Conor toch vervelen. Het is wachten geblazen tot iets officieels bekend wordt gemaakt. Tot die tijd moeten we het doen met z’n docu.

Foto: Instagram Conor McGregor

Reageer op artikel:
Conor McGregor op Instagram: “I am fighting again”
Sluiten