De Uncharted-film van Sony met Tom Holland verschijnt eind 2020

redactie 8 Jun 2019 Entertainment

De Uncharted-games hadden een geweldige verhaallijn dus een movie-adaptatie kon niet uitblijven. Tom Holland (acteur in Spider-Man) zal de rol van Nathan Drake op zich nemen en nu is de releasedatum ook bekend. De film zal namelijk verschijnen op 18 december 2020 in Amerika. Dit meldt The Hollywood Reporter

De film wordt geregisseerd door Dan Trachtenberg die je kan kennen van 10 Cloverfield Lane. Aan het einde van dit jaar zal de productie starten. Uncharted is één van de best verkopende game-franchises ooit en dit belooft dus een mooie film op te leveren. Hoewel.. adaptaties van games in films is niet altijd een gelukkig huwelijk geweest. Zo scoorden de Assasin’s Creed en Warcraft-films niet zo goed.

Veel concurrentie

Rond die tijd zullen onder andere de sequel op Coming to America uitkomen en de remake van Steven Spielbergs film West Side Story dus de concurrentie zal moordend zijn. We zijn benieuwd hoe Tom Holland het er vanaf gaat brengen als een jongere versie van Nathan Drake. Om een idee te krijgen hoe de film er ongeveer uit gaat zien kun je ook deze fan-made versie kijken:

Reageer op artikel:
De Uncharted-film van Sony met Tom Holland verschijnt eind 2020
Sluiten