Eerste foto’s van Eddie Murphy en Arsenio Hall voor Coming to America 2: “It’s official!”

redactie 9 apr 2019 Entertainment

We hadden het eerder al over Coming to America 2 en zijn releasedatum van 2020. Nu beginnen de eerste behind the scenes foto’s uit te lekken. De beroemde kostuumontwerper Ruth E. Carter deelde namelijk de eerste beelden van Eddie Murphy en Arsenio Hall. 

De originele film uit 1988 is een absolute komedieklassieker. Hierin speelt Eddie Murphy de rol van de prins van Zamunda. Een fictief Afrikaans land waarin hij samen met zijn familie in luxe baadt. Omdat hij dit luxe leventje helemaal zat is besluit hij naar New York te vertrekken om een toekomstig koningin te vinden. Logischerwijs gaat hij dan ook wonen in een appartement in Queens. Ruim 30 jaar later komt er dus eindelijk een vervolg op dit verhaal. Wat bovendien opvalt is dat James Earl Jones wederom van partij zal zijn. De acteur is inmiddels al 88 jaar oud en speelde als de vader van de prins.

Ruth E. Carter

Ruth E. Carter kon haar enthousiasme dan ook niet bedwingen toen ze met de beroemde acteurs aan de slag mocht. Ze deelde de onderstaande foto’s waarbij Eddie en Arsenio te zien zijn met de Oscar die ze won voor Black Panther. In de caption benadrukte ze dat de film er daadwerkelijk gaat komen: “It’s official!”.

Reageer op artikel:
Eerste foto’s van Eddie Murphy en Arsenio Hall voor Coming to America 2: “It’s official!”
Sluiten