Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands maakt kans op actiegame van het jaar

Redactie 25 feb 2017 Entertainment

Gamers opgelet. Het is bijna 7 maart en dan komt Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands uit. Samen met Horizon Zero Dawn wordt de game gezien als de beste actiegame die in 2017 uit gaat komen. Gekeken naar de andere games uit de serie gooit ontwikkelaar Ubisoft het met Wildlands over een andere boeg. Spelers krijgen nog steeds een tactische shooter voorgeschoteld alleen nu in een immens grote open wereld.

Wildlands vindt plaats in Bolivia, een land waar het brute Santa Blanca drugskartel de macht heeft overgenomen. Het is jouw taak om (samen met vrienden) dit drugskartel op wat voor manier dan ook te stoppen. De immense wereld moedigt je aan om meerdere speelstijlen te ontdekken. Ga op Scarface stijl vol de strijd aan of slacht de drugsdealers één voor één zonder gespot te worden. Alles is mogelijk en jouw acties beïnvloeden de wereld om je heen. Vet!

Afbeeldingsresultaat voor tom clancy wildlands

De vorige trailer heeft ons al aardig geprikkeld. Door de nieuwe trailer willen wij ons wekenlang opsluiten in onze mancave en het vrouwtje op vakantie sturen.
De open beta voor de game startte op 23 februari en loopt tot maandag 27 februari. Op 7 maart begint het echte werk.

 

Reageer op artikel:
Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands maakt kans op actiegame van het jaar
Sluiten