Dit zijn de vetste mancaves van mannelijke beroemdheden

redactie 24 jul 2016 Entertainment

Je keek vroeger ongetwijfeld naar MTV Cribs. Riante villa’s, ziek luxe mansions met landingsbanen en garages vol Ferrari’s: het kan in de celebritywereld niet gek genoeg zijn. Behalve dikke mansions kiezen veel celebrities er echter ook voor om een bachelor pad te kopen in de stad. Meestal in New York of LA. Wij zochten de allermooiste appartementen voor je uit.
 

1. Adam Levine
De Maroon 5-zanger maakte furore met de hit She Will Be Loved en is sindsdien niet meer weg te denken uit de rockindustrie. Tot voor kort woonde hij in een shiny bachelor pad in hartje NYC. De loft staat inmiddels te koop, dus mocht je geïnteresseerd zijn: 5 miljoen euro.

2. Pharrell Williams
Ook hiphoplegende Pharrell is inmiddels verhuisd, maar woonde recentelijk in een megadik appartement in de stad van zon, strand en skatende dames: Miami. Opmerkelijk aan zijn loft is dat hij een echte kunstfreak is. Kosten? Een ruime 15 miljoen.

3. John Mayer
Voor een kleine 4 miljoen verkocht de fenomenaal goede zanger zijn luxe crib in hartje Manhattan. Heel groot is de loft niet, maar als je de locatie en de ongekende luxe bij elkaar optelt, is het de prijs dubbel en dwars waard.

4. Marc Jacobs
De kans is groot dat je deze kerel niet kent, want hij is een fashion designer. Dat ‘ie verstand heeft van aankleding staat in elk geval buiten kijf. Niet alleen vanwege zijn beroep, maar ook vanwege zijn shiny ingerichte appartement. Kun je trouwens huren voor zo’n 35.000 euro per maand. Appeltje eitje, toch?!

5. P. Diddy
Het is nooit precies duidelijk hoe hij op dit moment heet: Puff Daddy, Diddy, P. Diddy, Daddy. En weet je, dat maakt ook eigenlijk niet uit. De legendarische, stinkend rijke rapper heeft een sicke loft en blijkt niet alleen goed te zijn met woorden en rijmpjes, maar ook met het inrichten van zijn bachelor pad.

Reageer op artikel:
Dit zijn de vetste mancaves van mannelijke beroemdheden
Sluiten