Het ideale toevluchtsoord kun je vinden in Noorwegen

redactie 6 dec 2018 Entertainment

Misschien heb jij er ook weleens over nagedacht om naar Noorwegen te emigreren. Een land waar alle ruimte is. Heerlijk wegzwijmelen in de vrije natuur met als uitzicht een bende fjorden. Er zijn een hoop beroerdere dingen. Als je echt effe weg wilt van alles, is dit stulpje misschien wel een heel goed idee voor jou. 

Dit is de Treetop Cabin, een ideetje uit de koker van Espen Surnevik en Finn-Erik Nilsen. Een bijzonder bouwwerkje dat prima in de natuur kan staan. Je moet wel van traplopen houden, maar dan heb je ook wat. De cabine staat op vier hoge stalen palen. Het huis is precies zo gebouwd zodat jij het beste natuurlijke licht in huis hebt. Dit is mede te danken aan de vele ramen. Zo heb je altijd een mooi uitzicht.

Moeder natoer

Het energieverbruik is minimaal doordat het huis is gebouwd van duurzame componenten. Verder is het voorzien van alle gemakken. Verwacht geen zwembad of bowlingbaan, want die heb je daar echt niet nodig. Geef je over aan de moeder natoer. Het zal best wel chill zijn om daar een paar maandjes te zitten, maar je hele leven? Hmm. Zal er een kroeg in de buurt zijn? Anders zelf maar eentje bouwen. Op palen.

 

HiConsumption

Reageer op artikel:
Het ideale toevluchtsoord kun je vinden in Noorwegen
Sluiten