Toerist klaagt over douche in Vietnam, jammer voor hem is het geen douche

redactie 4 nov 2018 Entertainment

Op vakantie gaan is leuk. Maar soms is het ook een beetje een cultuurshock. Je bent in een vreemd land, alles gaat net even anders. Terwijl België nog zo vlakbij is. We gaan effe een stukje verder reizen, naar Vietnam om precies te zijn. Daar had een toerist een wel hele bijzondere klacht. 

Zonder reviews zouden we nergens zijn. Zo kunnen we van tevoren precies zien of een hotel onder schimmel zit en dat er geen minibar in de kamer zit. Toch maar niet boeken dan. De recensie van Hamish Carruthers op Facebook is beslist de moeite waard om effe te lezen.

Lage douches

Hamisch was op bezoek  in Hanoi, de hoofdstad van Vietnam. Hij had het goed naar zijn zin daar, op een klein dingetje na. Hij heeft bij twee verschillende hotels verbleven, maar de douches bleken extreem laag te zijn. Om het nog erger te maken moet iemand de knop ingedrukt te houden om het water te laten stromen, ja da’s een beetje teveel van het goede.

Facebook man Vietnam

Waarschijnlijk zie je al waar deze vent de mist in ging. Jep. Hij gebruikt de bidet, die je alleen gebruikt voor het schoonmaken van je anus. Inderdaad, die heb je niet in alle landen op wereld,  ook niet bij ons. Jammer voor hem dat hij het niet wist, maar leuk voor ons is het wel. Het hele internet ging er uiteraard mee aan de haal. Arme Hamisch.

Douche vietnam
Facebook Vietnam douche
Reageer op artikel:
Toerist klaagt over douche in Vietnam, jammer voor hem is het geen douche
Sluiten