Dit zijn 7 van de duurste hotels ter wereld

redactie 29 sep 2018 Entertainment

Na maanden achter een kantoor uit je neus eten is niets fijner dan een goede vakantie. Lang lopen zoeken naar goede hotels, maar als je er dan tijdens je welverdiende tripje achter komt dat je goedkope hotelletje niet zo flamboyant is als verwacht, is je trip al verziekt.

Beter spendeer je dus iets meer geld aan je hotel. Dan heb je tenminste een goed onderkomen. Hoe duurder hoe beter toch? Om je wat inspiratie te geven voor je volgende wereldreis hebben we de 7 duurste hotels voor je opgezocht. Voor de goede orde hebben we natuurlijk ook de duurste kamer van elk hotel gepakt.

7. Hotel de Paris Monte-Carlo, Monaco

hotels monaco
Foto: Hotel de Paris Monte-Carlo

We beginnen met een voordelig kamertje. In Monaco krijg je deze twee verdiepingen van in totaal ruim 900 vierkante meter voor slechts 30.000 euries. Geen geld, toch?

6. Mandarin Oriental, New York

hotels
Foto: Mandarin Oriental

Kijk, dit is een lekker plekkie om te vertoeven tijdens je stedentripje naar New York. Je betaalt ruim 31.000 euro voor de duurste kamer in het vijfsterrenhotel. Nou ja, kamer? Ruim 300 vierkante meter aan pure luxe op de vijftigste verdieping.

5. The Plaza, New York

hotels
Foto: The Plaza

Was je dat niet ruim genoeg? Dan kun je in dezelfde stad ook dit royale onderkomen krijgen. Kost je wel ruim 34.000 euro.

4. Hotel Cala di Volpe, Porto Cervo

hotels
Foto: Hotel Cala di Volpe

Als je niet naar New York wil hebben we ook nog wel een hotelletje in Italië voor je in de aanbieding. Voor dik 35.000 euro mag je een nachtje in dit penthouse vertoeven.

3. Hôtel Martinez, Cannes

hotels

Heb je die aftandse caravan van je de deur uit gedaan, maar wil je nog wel naar Frankrijk? Wij hebben een mooi slaapplaatsje voor je gevonden. Hier, in het zonnige Cannes. Prijskaartje voor één nacht? Ruim 45.000 euro. Pinnen of contant?

2. The Mark, New York

hotels
Foto: The Mark

Is je geld nog niet op? Je mag voor maar 64.000 euro een nachtje in dure hotelkamer pitten. Maar ja, wat heb je aan één nachtje? Boek ‘m maar gewoon voor twee weekjes.

1. Hotel President Wilson, Geneva

hotels
Foto: Hotel President Wilson

Als zelfs dat niet aan je eisen voldoet hebben we nog maar één optie. Het royaal Zwitsers onderkomen. Het kost je dik 68.000 euro per nacht, maar dan heb je ook wat.

Boeken maar

Zo, nu kan je komende vakantie niet meer misgaan. Behalve als je hierdoor flink in de schulden komt. Maar ach, dat zie je dan wel weer. Boek nu maar gewoon lekker een van deze hotelletjes.

Reageer op artikel:
Dit zijn 7 van de duurste hotels ter wereld
Sluiten