7 weergaloze tips voor aankomend weekend

Redactie 29 Sep 2017 Entertainment

Het is vrijdagmiddag en dat betekent dat we het weekend al kunnen proeven. Veel te druk met je werk/school/Netflix bezig geweest en er helemaal niet bij stilgestaan wat er allemaal voor spannends te doen is dit weekend? Geen paniek, wij hebben weer een mooi lijstje voor je samengesteld zodat je niet hoeft thuis te zitten.

Glory 45
De GLORY World Series komt naar onze eigen hoofdstad. Met zes verschillende gewichtsklassen is dit een fenomenaal kickboks-event. Vechtsportliefhebbers, maak je klaar voor een heerlijke cocktail van zweed en bloed. Hier wil je bij zijn.
Waar? Sporthallen Zuid, Amsterdam
Wanneer? Zaterdag 30 september
Tickets? Tussen de €255,00 en de €70,00. Afhankelijk van je plek! Hier te verkrijgen. 

Foto: Amsterdam Wine Festival

Amsterdam Wijnfestival
De oogstfeesten moeten op gepaste wijze gevierd worden dus daar klinken wij de glazen op! Wijnen van over de hele wereld. Lekker!
Waar? Westergasfabriek, Amsterdam
Wanneer? Vrijdag 29 en zaterdag 30 september
Tickets? 12 euro. Hier te verkrijgen.


Foto: The Rolling Stones

The Rolling Stones “Stones – No Filter’ Tour
DE ROLLING FUCKING STONES.
Waar? Amsterdam Arena
Wanneer? Zaterdag 30 september
Tickets? Officieel uitverkocht, maar er staan er genoeg te koop op Ticketswap! Tussen de 125 en 200 euro ongeveer. Redelijk prijzig, maar come on, het zijn de Stones.

KamaSutrA Beurs
Echt even uit je werksleur komen? Net als Henk en Ingrid in je leren slip naar de KamaSutrA beurs! Dit is de állerlaatste editie voordat het doek zal vallen voor het erotische lifestyle evenement. Stiekem wil je dit een keer meemaken, en dit weekend is nog je enige kans!
Waar? Jaarbeurs Utrecht
Wanneer? Vrijdag 29 september van 18:00 – 24:00, Zaterdag 30 september 14:00 – 24:00 en Zondag 1 oktober van 12:00 tot 19:00
Entree? Vrijdag en zondag voor twee tientjes, zaterdag €25,00.

Foto: Art of Dance

Supremacy
Lekker stampen tijdens de zestiende editie van Supremacy in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Met een line-up met namen als Frequencerz, Radical Redemption, Warface en Angerfist houd je het wel vol tot in de vroege uurtjes.
Waar? Brabanthallen 
Wanneer? Zaterdag 30 september 
Tickets? €49,50

Bioscooptip: Detroit
Héle spannende film over de rassenrellen in 1967. Meer lezen over deze film doe je hier!
Dit weekend te zien in de bioscoop in jouw stadje.

Staptip: Guilty Pleasure Festival presents: De Hitmachine Show
Lekker grooven op oude discoplaten en meeblèren met smartlappen. Dit feestje in Het Sieraad is van alle muziekmarkten thuis. Je hoeft je er zéker niet te vervelen, tussen het dansen door kan je namelijk naar de Nintendo-hoek, een ritje maken op de rodeostier of een kijkje nemen bij opblaasbaar Artis. 2 Brothers on the 4th floor staan onder andere op de line-up. NEVER ALONE!
Waar? Het Sieraad, Amsterdam
Wanneer? Zaterdag 30 september
Tickets? €25,00, koop je hier. 

Reageer op artikel:
7 weergaloze tips voor aankomend weekend
Sluiten