Vette timelapse van een maand laat het avontuurlijke leven op een containerschip zien

Redactie 25 Sep 2017 Entertainment

Ooit wel eens op zee gezeten? Vast niet langer dan een week. Sommige containerschepen varen weken achter elkaar heel de wereld rond. Maar hoe dat leven op zo’n schip daadwerkelijk is? Geen idee.

Dankzij Jeffrey Tsang krijgen we een kijkje in dat leven. De Canadees legt zijn avonturen vast als hij de oceanen bevaart. Naast het werken op zo’n schip is hij ook fotograaf en filmmaker. In zijn laatste video 30 Days Timelapse At Sea bundelt hij 80.000 foto’s op de open oceaan en laat zien wat je allemaal voorbij ziet komen. Van heftige onweerstormen tot schitterende zonsopkomsten en prachtige sterrenhemelen.

De video neemt ons mee op avontuur langs de Rode Zee, door de Indische Oceaan naar Kong Kong en via de porten van Colombo naar Singapore. “Chasing the endless horizon, witnessing the ever changing weather, and appreciating the bright stars and galaxies”, aldus Jeffrey over het leven op zee. Als je een sterke maag hebt, geen last van heimwee hebt, houdt van voor je uit staren en nadenken en van natuurschoon dan lijkt dit ons een droombaan.

Reageer op artikel:
Vette timelapse van een maand laat het avontuurlijke leven op een containerschip zien
Sluiten