Tim Senders werkt bucketlist van zijn opa af in hartverwarmende serie

Je kent Tim Senders misschien wel van Streetlab. De YouTuber komt nu met een nieuwe serie genaamd Op avontuur met de opa van Tim. Frits, de 89-jarige opa, beleeft hierin allerlei verrassende dingen zoals racen op het circuit, een ontmoeting met Epke Zonderland en een bezoekje aan de Zwarte Cross.

Vanaf woensdag 24 april zal de achtdelige serie te zien zijn op het YouTube-kanaal van NPO 3. Na het overlijden van zijn oma maakte Tim mee hoe zijn opa werd geconfronteerd met de eenzaamheid. Daarom wil hij zijn laatste jaren zo bijzonder mogelijk maken. Met de droge humor van Frits valt er heel wat te lachen, maar ze lopen ook tegen de moeilijke kanten van het leven aan.

Tim Senders legt uit

Tim Senders (28) vertelt er zelf over: “Ik besef steeds meer hoe bijzonder het is dat mijn opa nog leeft. Door zijn humor en mooie verhalen is Opa van kinds af aan al een groot voorbeeld voor mij. Ik lijk op hem, alsof ik tegenover mezelf zit, maar dan zeventig jaar later. Hij maakt mij nieuwsgierig naar het leven.” Ook Jochem de Jong, mediadirecteur KRO-NCRV is vol enthousiasme over de serie: “Je sluit opa Frits vanaf minuut één in je hart, door zijn sympathieke, scherpe en unieke karakter. Tims enthousiasme en de speciale band met zijn opa geeft een nieuwe kijk op eenzaamheid onder ouderen, iets dat heel erg bij de KRO-NCRV past”.

Streetlab

Met alle YouTubers die ons land rijk is, begrijpen we dat je ze niet allemaal kent. Om je geheugen even op te frissen wie Tim ook alweer is moet je zeker deze geniaal ongemakkelijk compilatie even checken:

Reageer op artikel:
Tim Senders werkt bucketlist van zijn opa af in hartverwarmende serie
Sluiten