‘Thomas van StukTV zou al twee jaar vader zijn’

Redactie 22 mei 2018 Entertainment

Zo, is dat opeens een opvallend nieuwsbericht! Thomas van der Vlugt, die je waarschijnlijk wel kent van het YouTube-kanaal StukTV blijkt al twee jaar vader te zijn. Dat beweert een goede vriend van Thomas (waarvan je nu kan betwisten hoe goed die vriendschap daadwerkelijk is).

Iedere week voeren de mannen van StukTV opdrachten uit voor hun kijkers. In 2016 werd Thomas al een keer geconfronteerd met het feit dat hij vader zou worden. Dit bleek toen echter om een grap te gaan van de andere twee presentatoren: Giel en Stefan.

Maar er schijnt zich een vrouw te hebben gemeld die beweert dat zij al twee jaar een kleine koter op aarde rond heeft kruipen, met jawel, Thomas als vader. Ze zegt ook al meerdere malen contact te hebben gezocht met het YouTube-fenomeen, maar zonder resultaat.

Of de twee inmiddels al wel contact hebben gehad is vooralsnog niet duidelijk. Wij hebben nog contact gezocht met het management van StukTV, maar die verklaarden niet op de kwestie te willen ingaan. Die ruikt naar een gevalletje waar rook is, is vuur. Tot zover FHM’s roddelrubriek over de YouTubers der aarde. We houden je vanzelfsprekend op de hoogte.

Reageer op artikel:
‘Thomas van StukTV zou al twee jaar vader zijn’
Sluiten