Vrachtwagenchauf rijdt met volle vaart bijna brug doormidden

Redactie 22 mei 2018 Entertainment

En dan nu de verkeersinformatie met John: “Er is zojuist een vrachtwagen tegen een brug aan geramd. Trailer is ontploft. Oorzaak is nog niet bekend, maar als ik jou was zou ik even omrijden, filegevaar 100 procent.” Je zou dit maar op de radio horen, in Canada weten ze er alles van.

We weten niet wat deze vrachtwagenbestuurder in zijn hoofd had, maar dit was niet de meest perfecte plek om je lading te lossen. Gelukkig lette de bestuurder goed op de veiligheid van zijn medemens, want hij slaagde er op onverwachte wijze in om niemand bij dit ongeluk te raken.

Lampie?

De vraag is natuurlijk, hoe kan dit in godsnaam fout gaan? Je zou dit als vrachtenwagendude toch allemaal kunnen zien? Het zit allemaal zo: deze meneer zou naar verluid per ongeluk op een verkeerd knopje hebben gedrukt. Kan gebeuren. Normaal gesproken zou er dan een lichtje gaan branden in de cabine dat de trailer omhoog gaat. Dat lichtje ging dus effe niet branden en automatisch ook niet bij de chauffeur en die dus doodnormaal doorreed. Het zou ook kunnen liggen aan een mechanisch probleem. Dit moet dus nog allemaal onderzocht worden. Misschien moeten ze eens navraag doen bij Multitube.

Eerst maar eens al die zooi van de snelweg halen. Van de trailer is er niets meer over, die ontplofte meteen. Goede smoes trouwens om tegen je baas te zeggen waarom je later op de locatie verscheen zonder lading. Hieronder een fraaie compilatie.

Reageer op artikel:
Vrachtwagenchauf rijdt met volle vaart bijna brug doormidden
Sluiten