Volgens deze theorie is Eminem dood en vervangen door een robot

redactie 16 okt 2018 Entertainment

Allereerst gecondoleerd met Eminem maat. Toch knap dat hij behoorlijk recent nog een nieuwe plaat heeft uitgebracht. Maar dit heeft hij niet vanuit de hemel gedaan, nee een robot heeft hem vervangen. Deze bizarre complottheorie gaat nu rond op het internet: Eminem is dood en vervangen door een robot. Daar klopt natuurlijk geen ene reet van.

Volgens La Guía Del Varón is de rapper in 2006 overleden. Maar omdat hij nogal succesvol was, zou de platenindustrie hebben besloten dat er alsnog muziek van hem moest uitkomen, daarom moet hij vervangen worden door een robot, zodat hij alsnog geld oplevert. Sommige gasten denken trouwens dat hij in 1999 al overleden is.

Veranderingen in het gezicht

Het ‘onomstotelijke’ bewijs zou in de fotootjes van de rapper moeten zitten. Volgens de theorie zag Eminem er heul anders uit voor 2006, dan dat hij er later uit zou zien. Zo is zijn gezichtsstructuur veranderd, zijn kaaklijn, zijn haarlijn en zijn jukbeenderen. Tja we worden allemaal een daggie ouder, dus veranderen we. Maar ook val je weleens wat kilootjes af, ook dat kun je terugzien in het gezicht.

View this post on Instagram

REAL vs. ROBOT 🙉🙈🙊 Eminem died in a Car crash Dec.17 2006 at 2:30 am R.I.P. Marshall Mathers the Eminem that you see nowadays is a Synthetic Humanoid clone (Robot) not a Human D.N.A. cLone #EminemisDEAD #RobotEminem #Eminem #SLiMshady #MarshallMathers #Robot #cLoNes #911wasaninsidejob #CaLifoRNia #CaLi #NewYork #bRoOkLyn #NyC #OreGon #cONsPiRaCyNut #cONsPiRaCy #fLaTeARth #fLaTeARthEr #cHeMtRAiLs #sUBLiMiNaLmeSSaGes #Kjv #KjvOnly #DisNey #420 #daBs #WaX #vAPe #eDibLEs #sTrEeTsMaRtTRuTh #nExTLeVeLcONsPiRaCy

A post shared by nEXt LeVeL cONsPiRacy … (@streetsmarttruth) on

Niet de eerste keer

Complottheorieën over artiesten zijn niet nieuw. Al jaren geleden was er een theorie dat Paul McCartney van The Beatles dood was en vervangen werd door een dubbelganger. Wat dat betreft is de complottheorie van Eminem daar een moderne variant op. Erg creatief is het niet. Wij wisten overigens niet dat robots zo goed konden rappen, ze kunnen zoveel tegenwoordig.

Ladbible

Reageer op artikel:
Volgens deze theorie is Eminem dood en vervangen door een robot
Sluiten