Legende Paul McCartney heeft vandaag een nieuwe plaat uitgebracht

redactie 7 sep 2018 Entertainment

De oudjes verleren het nooit. Zo stonden de Stones vorig jaar nog gewoon in de arena, Roger Waters’s Pink Floyd in de Ziggo en brengt onze Beatle vandaag een nieuwe plaat uit. Egypt Station is de titel van Paul McCartney’s jongste telg.

Deze zomer hadden we allemaal de tranen in onze ogen  toen Paul McCartney meedeed aan de Carpool Karaoke.  In deze video keert de legende terug naar zijn roots in Liverpool samen met James Corden. Het filmpje is inmiddels meer dan 30 miljoen keer bekeken.

The Beatles blijft een van de grootste bands ter wereld. Hoewel de liedjes al meer dan een halve eeuw oud zijn, hebben ze de tand des tijd goed doorstaan. Het is verbazingwekkend wat Sir Paul op Egypt Station allemaal aan het doen is. Hij laat zien dat hij nog steeds vette songs kan maken, terwijl de beste man eigenlijk niks meer hoeft te bewijzen. Net als de Beatles Classic Sgt. Peppers Lonely Heart Club band is zijn nieuwste album een geheel. Sowieso hoor je veel Beatles dingetjes terugkomen. De oude trukendoos werkt nog steeds. Ieder liedje op Egypt Station kun je zien als een station. Wij hebben drie stationnetjes geselecteerd die je effe moet checken.

Come on to me

Dit liedje klinkt knijtergoed. De fijne beat, de bekraste stem van Paul en de scherpe tekst. Hitje wat ons betreft!

I don’t know

Een tranentrekkertje hoor. Paul weet ons nog steeds te raken met kwetsbare kleine liedjes.

Fuh You

Catchy popliedje. Misschien een tikkie plat voor zijn doen, maar dat is niet vervelend ofzo. ‘You make me wanna go out and steal. I just wanna fuh you, I just wanna fuh you’’

 

Binnenkort begint Paul McCartney weer met optreden. Er zijn optredens aangekondigd in The UK, Frankrijk, VS, Denemarken en Polen. Hij gaat ons toch niet overslaan? Dat zou sad zijn. We houden jullie op de hoogte.

Reageer op artikel:
Legende Paul McCartney heeft vandaag een nieuwe plaat uitgebracht
Sluiten