Groen licht voor seizoen 9 van The Walking Dead

Redactie 15 jan 2018 Entertainment

Goed nieuws voor de echte The Walking Dead fans onder ons, want AMC heeft bekend gemaakt dat er zéker een negende seizoen aan zit te komen. Na vijf gruwelijke seizoenen krijgt de serie ook een nieuwe producer aan het roer. Scott. M. Gimple geeft het stokje door aan Angela Kang. Zij is de eerste vrouw met de leiding over The Walking Dead. De serie verschijnt naar verwachting in het tv-seizoen van 2018-2019 op de buis. Hell. Yeah. Nieuws waar we vrolijk van worden.

We kunnen het ons nauwelijks voorstellen, maar voor de mensen die geen idee hebben: de spannende zombieserie speelt zich af in een wereld die, verrassend genoeg, door zombies is overgenomen en volgt een groep mensen die dagelijks probeert te overleven. Schaf je abbo op Fox maar aan, want daar gebeurt ’t allemaal.

Eerder verliepen de opnames van het achtste seizoen nog treurig toen de 33-jarige stuntman John Bernecker na een val van 7,5 meter terechtkwam op een betonnen vloer en overleed later in het ziekenhuis. We hopen dat de opnames van negende seizoen wat vrolijker verlopen.  Vorig jaar spraken we een deel van de cast van The Walking Dead al over het succes van de serie.

Foto’s: Manners

Reageer op artikel:
Groen licht voor seizoen 9 van The Walking Dead
Sluiten