De eerste trailer van The Turning door de makers van The Conjuring

redactie 10 Oct 2019 Entertainment

Horror-fans gaan het druk krijgen de komende periode. De films worden om de haverklap naar buiten gegooid. Maar deze lijkt ons wel heel vet, vooral doordat hij is bedacht door de makers van de Conjuring en hoofdrol bevat voor de uit Stranger Things bekende Finn Wolfhard. We kunnen wel stellen dat hij in The Turning niet meer zo’n leuk jochie is zoals we ‘m uit de serie kennen. 

Alle ingrediënten voor een angstaanjagende films zijn zijn in ieder geval sterk aanwezig: Een oud vrijstaand herenhuis, creepy kinderen en een vage oude vrouw. De film is gebaseerd op een boek van Henry James uit 1899: The Turn of the Screw.

Verhaal

The Turning speelt zich af in en rondom een mysterieus pand gelegen in het platteland van Maine, horror fanaten weten dat deze state bekend staat als het meest creepy deel van ‘Murica. Daar heeft Kate (Mackenzi Davis) een baantje gefikst als oppasser. Ze gaat zorgen voor twee weeskinderen: Miles en zijn kleine zusje Flora (Finn Wolfhard en Brooklynn Prince), maar ze begint al snel te merken dat er dingen niet helemaal kloppen. De kinderen gedragen zich heel apart en het met het huis is ook iets vreemds aan de hand…

Zie hier onder de trailer. Op 24 janurari kun je gaan beven van angst want dan is ‘ie volledig te zien in een bioscoop bij jou in de buurt. Maar wij mannen zijn nooit bang toch? Toch…? “Watch the children with care.”

Reageer op artikel:
De eerste trailer van The Turning door de makers van The Conjuring
Sluiten