De grootste game van het moment: Fortnite, werkt samen met de grootste film Avengers: Infinity War

Redactie 9 mei 2018 Entertainment

We zijn al een poos verslaafd aan de Hunger Games achtige game, Fortnite, waarin je met 99 anderen strijd om de laatst overlevende te zijn op een eiland. De makers van de game hebben echter iets verandert waardoor het niet meer zo eerlijk is. Een van de spelers kan als Thanos van Avengers: Infinity war spelen, een brute kracht van macht die het gehele spel verandert.

Op het eiland kun je wapens vinden en de bedoeling is om in je uppie over te blijven. Je moet dus iedereen uitmoorden of je juist de hele slachtpartij stoppen om op het laatste één iemand te killen. Daarnaast wordt het gebied steeds kleiner waardoor spelers elkaar toch wel tegen het lijf lopen.

Combinatie Fortnite en Avengers

De game is een groot succes en is al meer dan 50 miljoen keer gedownload (het is gratis te downloaden). Een ander groot succes is de film Avengers: Infinity War. De film brak records in het openingsweekend en blijft in succes groeien. De makers van Fortnite hebben besloten dat het cool zou zijn om deze twee successen te combineren.

Thanos

In het spel kan je wapens vinden die je een voordeel geven op je tegenstanders. Het beste wapen dat je nu kan vinden in het spel is Thanos zijn handschoen. Thanos is de slechterik in de Avengers film en hij is behoorlijk overpowered. Wanneer je de handschoen in het spel vindt, verander je in Thanos en scoor je dus ook zijn krachten. Iets wat je een enorm voordeel geeft op je tegenstanders.

In de video kun je zien hoe Fortnite spelers de handschoen vinden en Thanos worden in het spel. Een leuk idee om het spel interessant te houden. Kijk zelf maar:

Foto: Fortnite 

Reageer op artikel:
De grootste game van het moment: Fortnite, werkt samen met de grootste film Avengers: Infinity War
Sluiten