Margot Robbie speelt gestoorde killerpsycho in Terminal

Redactie 31 mrt 2018 Entertainment

Huppelend door een bloementuin wordt je aandacht gelonkt door een konijntje met een klok. Verward ren je vol verbijstering achter het diertje aan om hem te volgen naar een magisch land. Prachtig hoe de fantasie van een kind werkt toch? Die van volwassenen wordt namelijk alleen maar gestoorder met de jaren. Zo komt er nu een thriller genaamd Terminal, met Margot Robbie in een van de hoofdrollen, die het Alice in Wonderland verhaal turnt in een psycho thriller.

Verhaal Terminal

De film zal een neo-noir achtige film zijn die dus gebaseerd is op Lewis Caroll zijn Alice in Wonderland. Het verhaal volgt twee sluipmoordenaars, gespeeld door Max Irons (The Riot Club) en Dexter Fletcher (Lock, Stock and two Smoking Barrels), die bespeeld worden door een crimineel genie die uit is op barbaarse wraak. De omschrijving voor het verhaal luidt als volgt: “In het duister hard van een anonieme stad genaamd Terminal, volgen we het slingerende verhaal van twee sluipmoordenaars op een onheilspellende missie, een leraar die vecht tegen een fatale ziekte, een conciërge en een nieuwsgierige serveerster met een gevaarlijk dubbelleven. Dodelijke gevolgen springen tevoorschijn in het holst van de nacht wanneer hun levens samenvloeien door de invloed van een mysterieuze crimineel genie bezeten door wraak.”

LuckyChap Entertainment

De film zal het regie debuut zijn voor zijn voor Vaugh Stein en de geproduceerd worden door Margot Robbie’s LuckyChap Entertainment. Dat is de tweede film die haar bedrijf produceert. Eerder produceerde ze I, Tonya, een film dat het levensverhaal vertelt van kunstschaatser Tonya Harding. Deze film was een groot succes, Allison Janney won een Oscar voor Best Supporting Actress voor de film. Margot Robbie laat in Terminal weer zien dat ze een actrice is die risico’s durft te nemen.

Trailer

In de trailer horen we Margot haar stem klinken. Het geeft ons een beetje de rillingen en doet ons denken aan haar vertolking van Harley Quin uit Suicide Squad. Daar speelt ze het gestoorde vriendinnetje van the Joker. In de trailer horen we haar zeggen: “Om te overleven, moet je zo gek als een deur zijn. Wat ik gelukkig ben”.

Klinkt gezellig! Toch zijn we reuze benieuwd of dit net zo een succes gaat worden als I, Tonya. Het verhaal klinkt in ieder geval origineel. Terminal zal vanaf 11 mei te zien zijn in de bioscoop.

Oh psst, deze 14 gifjes van de blondine wil je niet missen.

Foto: COURTESY OF RLJE FILMS

Reageer op artikel:
Margot Robbie speelt gestoorde killerpsycho in Terminal
Sluiten