Jongetje van drie wil teddybeer pakken maar sluit zichzelf op in grijpautomaat

redactie 7 Jun 2019 Entertainment

Als je een beetje opvoeding hebt gehad, dan heb je vast wel eens meegekregen dat wanneer je iets wil, je er vol voor moet gaan. Dit jongetje van drie heeft blijkbaar een uitstekende opvoeding gehad. Hij wilde namelijk een teddybeer hebben en ging er volledig voor. Enige probleempje was wel dat ‘ie nog in de grijpmachine lag.

De kleine knaap, Noah, werd door zijn moeder meegenomen naar de speelhal in Mansfield, Engeland. De 37-jarige vrouw liet haar zoontje een paar minuutjes alleen om even met zijn broertje naar de wc te gaan. “Ik nam mijn zoontjes mee naar een indoor speelhal om ze lekker bezig te houden in de ochtend. Maar ik had nooit verwacht dat dit zou gebeuren…”

Doodsbang

“Toen ik terugkwam, greep een dame me vast en vroeg of ‘dat mijn kind was daarbinnen’ – waarop ik antwoordde ‘waarin?’ “Zodra ze ‘de machine’ zei, haastte ik me om een ​​kijkje te nemen. Ik zag dat Noah in de kraan was geklommen en zichzelf had opgesloten.” De moeder was doodsbang. De machine was niet van de speelhal zelf dus ze hadden geen sleutel om ‘m te openen. Uiteindelijk kreeg het personeel het na 10 minuten voor elkaar om de drie sloten te breken en Noah te bevrijden. “Nu het allemaal goed is gekomen en we weer lekker thuis zijn, kan ik niet stoppen met lachen over wat er gebeurd is. Alles wat hij wilde was een teddybeer. Als ‘ie dat gewoon had gevraagd dan had ik ‘m gehaald. Hij hoefde niet zulke extreme dingen te ondernemen.” Of hij het knuffeldiertje uiteindelijk heeft gehad, is nog maar de vraag.

Foto’s: Caters

 

Reageer op artikel:
Jongetje van drie wil teddybeer pakken maar sluit zichzelf op in grijpautomaat
Sluiten