Zaterdag gratis scheerbeurten bij de TABAC Barber Truck op Blijdorp Festival

Redactie 9 aug 2018 Entertainment

Bazen van de club. Hoe staat het met je baard? En met je weekendplannen? Misschien kunnen we een mooie 1-2 maken, want aanstaande zaterdag vindt Blijdorp Festival in Rotterdam plaats! Ja ja, de beer wordt losgelaten en iedereen kan zich weer als apen gedragen, want dit wordt een heerlijke knalfuif.

Niet in de laatste plaats omdat de Barber Truck van TABAC aanwezig zal zijn op het festival! Ja jongen. Dat betekent dat er weer gratis scheer- en trimbeurtjes worden uitgedeeld. Jij hoeft je deze week niet meer te scheren, gewoon een beetje vroeg naar het festival gaan en ze maken jou zo sharp als een scheermes.

Sowieso wel echt een lekker festival hoor. Dit jaar is het tijd voor de vijfde editie en met namen als George Fitzgerald, Hunee, Antal, David Vunk, Weval en Bennie Rodrigues belooft het een vrolijke aangelegenheid te worden. Dit is sowieso een van de beste feestjes in Roffa, dus zorg dat je erbij bent. Boeken wij alvast een plekje voor je in de barberstoel. Volg TABAC gelijk even via @tabacfragrancesnl op Instagram en TABAC Fragrances op Facebook, zodat je volledig op de hoogte wordt gehouden van het hoe en wat.

Reageer op artikel:
Zaterdag gratis scheerbeurten bij de TABAC Barber Truck op Blijdorp Festival
Sluiten