Het Pilsjasje is het ultieme jack om bier mee te drinken

Redactie 9 aug 2018 Entertainment

Kijk nou jongens wat voor schitterende innovatie we hier hebben zeg! Maak kennis met het Pilsjasje, de enige jas die je in de zomerse maanden nodig hebt.

Creatie van Dommelsch

De jas is afkomstig uit de goudgele koker van Dommelsch. Het Pilsjasje is een tof spijkerjack en bevat superhandige features als een koelvak, bieropener en een zakje voor een borrelhap in één. Oftewel, het enige jasje dat je nodig hebt als je bier gaat drinken. Of een verfrissend alcoholvrij biertje als je achter het stuur moet plaatsnemen dat kan natuurlijk ook.

Pilsjasje
Foto: Dommelsch

Ideaal zomerjassie

Ideaal voor op de camping, een parkchilling of op een festival natuurlijk. Altijd een biertje binnen handbereik, dat willen we allemaal wel! Het jack is ontworpen ter ere van in de introductie van de 0,0% Dommelsch. Helemaal prima, doe ons dat jassie!

Het Pilsjasje is voor mannen en vrouwen en verkrijgbaar via pilsjasje.nl. Voor €30,- is was ‘ie van jou. Zeg nou zelf, dat is toch geen geld als je nagaat wat voor ongekend plezier je hier uit gaat halen. Maar je raadt het al: hij is uitverkocht. Drommelsch, drommelsch en nog eens drommelsch. Dat is effe balen. Het goede nieuws is dat Dommelsch nu aan het checken is hoe ze hier een vervolg op kunnen breien. Keep you posted G.

In samenwerking met Dommelsch

Reageer op artikel:
Het Pilsjasje is het ultieme jack om bier mee te drinken
Sluiten