Sylvester Stallone hint op vijfde Rambo film

Redactie 13 aug 2018 Entertainment

Op zijn Instagram post Sylvester Stallone een foto van zichzelf als John James Rambo met daarbij de tekst: ‘A savage rising!..’ De 72-jarige acteur lijkt een terugkeer van de actieheld dus wel te zien zitten. Aan de likes en reacties te zien is hij bij lange na niet de enige. Zou die vijfde Rambo er dan toch echt komen?

Er gaan al jaren geruchten over een vijfde deel, die Rambo V: The Savage Hunt zou moeten gaan heten. Vandaar het toepasselijke bijschrift op de Instagram van Stallone wellicht. In 2008 blies hij al eens nieuws leven in het legendarische actiefilm karakter en een jaar later werd deel vijf al aangekondigd. Deze is er echter nooit gekomen omdat het project werd stilgelegd. Tegen Empire Magazine zei Stallone toen dat zijn personage met pensioen ging. Wellicht dat ‘ie nu dus weer achter de geraniums vandaan kruipt voor nog een laatste portie brute actie.

Stallone heeft tot nu toe goede ervaringen met het terugkeren in iconische rollen. Hij maakte bijvoorbeeld een comeback als Rocky Balboa in de film Creed. Dat werd een groot succes en leverde hem uiteindelijk een Golden Globe en een Oscar-nominatie op. Geen enkele reden dus om het niet te doen.

… A SAVAGE RISING! … soon .

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Foto: Flickr.

Reageer op artikel:
Sylvester Stallone hint op vijfde Rambo film
Sluiten