Je kunt binnenkort snurken in de Swamp van Shrek

We kennen wel die geweldige films met onze grote groene vriend Shrek in de hoofdrol. Of je er nu mee bent opgegroeid, of als ouder stiekem hebt meegekeken, onze vriend was een regelrechte hit. En Airbnb heeft nu iets heel leuks bedacht voor de grote Shrek-fans, je kan binnenkort overnachten in de Swamp van onze Orge! 

Het klinkt gek, maar je kunt letterlijk een plekje boeken in het huis van Shrek. Hij heeft dat moeras van hem omgetoverd tot een soort sprookjesachtig vakantieoord. Het is niet bepaald een vijfsterrenhotel, maar als je van modder en avontuur houdt, is dit jouw kans en via AirBnb is het nog te regelen ook. Verwacht overigens geen 5-sterren resort, het huisje is precies zoals in de films: lekker eenvoudig ingericht zonder veel poespas. Een bed, tafel en iets wat lijkt op een douche. Mocht je je behoefte willen doen, dat kan 20 meter verderop, buiten je verblijf dus. Lekker minimalistisch, maar dat maakt de ervaring des te leuker. Het lijkt ons in ieder geval de perfecte plek om een Shrek rave te organiseren.

Swamp Shrek

Je kan volgens Airbnb in de Swamp genieten van de ambiance van de Earwax Candlelight (wat dat ook mag betekenen), sterke verhalen vertellen aan elkaar rondom het geïmproviseerde kampvuur en in de ochtend genieten van versgebakken wafels. Is dat even lekker. De inrichting is precies zoals die in de films, daar kan de Efteling nog wel een puntje aan zuigen hoor.

Airbnb

Al hebben we goed en slecht nieuws voor je, mocht je echt geïnteresseerd zijn in een nachtje Swamp. Het goede nieuws is: je kan logeren voor nada, niets, noppes! Goed voor je portemonnee dus. Het slechte nieuws is: je kan maar boeken van 27 tot 29 oktober, en is er maar plek voor één reservering. Je moet er dus wel snel bij zijn, wil je je een aantal dagen als Shrek wanen. Interesse? Hier vind je meer informatie!

Reageer op artikel:
Je kunt binnenkort snurken in de Swamp van Shrek
Sluiten