Supreme X The North Face: prachtige lentecollectie waar wij koopziek van worden

Het is niet de eerste keer dat de twee iconische merken The North Face en Supreme hun handen ineenslaan. Dit deden ze voor de lente van 2023 ook al. Wij hoopten stiekem al dat het nog een zal gebeuren, onze gebeden zijn gehoord. Op de website van Supreme is namelijk een bericht gelanceerd waarin een nieuwe samenwerking is aangekondigd.

Op de website van het in New York gevestigde modemerk zijn foto’s en beschrijvingen gedeeld van de nieuwe collectie. Er wordt een frisse draai gegeven aan iconische stijlen zoals de North Face Nupste pufferjas.

Supreme X The North Face

The North Face is een merk voor outdoor kleding dat erom bekend staat bestand te zijn tegen elk weertype. Het merk heeft al vaker spraakmakende samenwerkingen gehad met merken zoals Gucci, Vans en Timberlands. Supreme staat er ook om bekend vaak samenwerkingen aan te gaan met andere merken. Zo schreven wij eerder al over een bijzondere samenwerking met motorfabrikant Ducati. Dat er nog een samenwerking aan ging komen is dus ook geen verassing. Vooral omdat de eerste samenwerking van de twee merken erg goed ontvangen werd. Die drop was binnen enkele minuten na lancering uitverkocht. Wij verwachten dat de komende collectie qua populariteit niet veel zal verschillen van de oude.

Lookbook

Als we een kijkje nemen in het lookbook van de nieuwe collectie zien we een aantal opvallende dingen. Zo komen de softshell- en pufferjassen van de samenwerking in 2023 terug, wel in een aantal nieuwe kleurstellingen. Wat opvalt is dat de nieuwe collectie veel kleurstellingen biedt waar een split in zit. Dit houdt in dat de ene kant van de jas een andere kleur heeft dan de andere kant. In de collectie zit onder andere een heuptas met 6 panelen, een short, de welbekende jassen en een knuffelbeer. Die beer laat ons ook zien dat de merken het niet al te serieus aan willen pakken. De collectie komt in Nederland op 29 februari om 16:00 online op de website van Supreme.

 

Reageer op artikel:
Supreme X The North Face: prachtige lentecollectie waar wij koopziek van worden
Sluiten