Suits seizoen 7 staat vanaf nu online op Netflix

Redactie 12 Jul 2019 Entertainment

Mocht je dit weekend helemaal geen plannen buiten de deur hebben gemaakt en lonkt een vooruitzicht van de bank, zakken chips, flessen cola en de televisie dan hebben we goed nieuws voor je, want vanaf vandaag staat Suits seizoen 7 online op Netflix.

Laatste seizoen Meghan Markle

In de immer populaire advocatenserie zijn Harvey Specter en Mike Ross back in shady business. Helaas is Suits seizoen 7 wel het moment waaropRachel aka Meghan Markle uit de serie zal verdwijnen. Nadat ze een royalty werd van het Britse koningshuis door met Prince Harry te trouwen, besloot ze om haar acteercarrière bij het grofvuil te zetten.

Nog veel meer Suits in de planning

Neemt niet weg dat er nog genoeg ander moois overblijft. Suits seizoen 7 bestaat in totaal uit 16 afleveringen, waarvan de eerste 10 op Netflix zijn gezet. Voor de echte fans is er goed nieuws, want seizoen 8 is in Amerika zelfs al verschenen en er wordt alweer gewerkt aan seizoen 9. Komt nog genoeg Suits aan dus. Eerst maar eens een weekendje bingen met seizoen 7. Mocht je een kleine opfriscursus nodig hebben, de trailer hieronder vertelt je waar je allemaal op kunt rekenen.

Reageer op artikel:
Suits seizoen 7 staat vanaf nu online op Netflix
Sluiten