Deze week verschijnt het zesde seizoen van Suits op Netflix

Redactie 10 jul 2018 Entertainment

Suits fans in tha house? Dan heb je ongetwijfeld alles al gezien, maar wellicht wel goed om te weten dat het zesde seizoen deze week op Netflix verschijnt, zodat je het nog een keer achter elkaar kan bingen.

Laatste seizoen van Meghan Markle

Bovendien is het niet geheel onbelangrijke informatie dat dit het laatste seizoen is waarin je Meghan Markle kan bewonderen als Rachel Zane. En dat is toch wel een momentje hoor. Nadat ze is toegetreden tot de Britse royalty familie, kunnen we wel stellen dat het laatste seizoen ooit is waarin we Meghan Markle kunnen aanbidden als een van de hotste serie-actrices van de zeroes. Daar moeten we wel gebruik van maken. Ze wordt overigens wel een soort van vervangen door Katherine Heighl (die je vriendin kent uit Grey’s Anatomy), maar Rachel is hierna uit de serie.

Seizoen 6

Mocht je geen idee hebben waar het over gaat dan heb je de afgelopen zes jaar waarschijnlijk vastgezeten in een Thaise grot, maar we kunnen we nog wel even kort uitleggen hoe en wat. Suits gaat over Mike Ross die al vroeg z’n school laat voor wat het is en het in de grote mensen wereld probeert. Als advocaat-stagiair weet hij indruk te maken op topadvocaat Harvey Specter. Echt een van de toffere series die op Netflix staat. Het zesde seizoen zit weer boordevol conflicten, actie en drama. Mike zit in de bak en de anderen moeten proberen het advocatenkantoor te redden van de ondergang. Hieronder nog een trailertje om het geheugen een beetje op te frissen.

Reageer op artikel:
Deze week verschijnt het zesde seizoen van Suits op Netflix
Sluiten