Studente zet eigen dood in scène om van studieschuld af te komen

Redactie 5 dec 2017 Entertainment

Studeren, het lijkt zo leuk. Nadat je jezelf vier jaar lang de graftakke tering in hebt geleerd komt DUO nog even met het heugelijke feitje dat jij  je opgebouwde schuld mag aflossen. Jeetje, zit jij daar even op te wachten. Elizabeth Greenwoods, een studente uit Amerika, in ieder geval niet. Maar wat doe je dan? Nou, je eigen dood faken natuurlijk.

Lenen, bijna elke student doet het of heeft het weleens een periode gedaan. In Amerika hebben de studenten gezamenlijk een studielening van maar liefst 1,23 triljoen dollar. Een triljoen zijn 18 nullen, dus reken maar uit. En dan maar hopen dat je na je studie niet bij de appie als vakkenvuller van de groenteafdeling beland.

Je hebt sierpaarden en werkpaarden moet Elizabetch Greenwoods gedacht hebben. Met haar schuld van zo’n €84.000 euro besloot zij haar eigen dood in scene te zetten. Na het regelen van een fake overlijdenscertificaat én een politierapport dat haar dood bevestigde kwam het besef wat ze nu eigenlijk aan het doen was en haakte de studente toch af. Tja, al dat leren kon ze toch ook moeilijk weggooien. In plaats daarvan schreef ze een boek en wie weet helpt haar boek ‘Playing Dead’ haar van haar schuld af. Succes meid.

Ballinnn.com

Reageer op artikel:
Studente zet eigen dood in scène om van studieschuld af te komen
Sluiten