Wij geven boxen weg met de volledige serie van Two and a Half Men of Fresh Prince of Bel Air!

Redactie 5 dec 2017 Entertainment

Het is 5 december, dus dan spelen wij voor Sinterklaas. Heb jij de series Two and a Half Men of Fresh Prince of Bel Air al honderden keer gezien maar mist ‘ie nog in je collectie thuis? Dan hebben wij goed nieuws. Wij mogen namelijk twee boxen, met daarop de complete serie, weggeven. Jottem!

Two and a Half Men
Bereid je voor op een bezoekje aan het enige strandhuis in Malibu waar het allemaal gebeurt! In deze verzameling vind je Seizoen 1 tot en met 12 van Two and a Half Men, de op één na langstlopende live-action sitcom in de televisiegeschiedenis. Sluit je aan bij Charlie en Alan Harper, hun vervreemde (en vreemde) kinderen Jenny en Jake, de bizar rijke Walden Schmidt en huishoudster Berta voor twaalf jaar hilariteit met foute mannen, grappenmakers, welgevormde dames, beroemde buren, sexy stalkers, excentrieke ouders en nog veel meer.

Jenny GIF - Find & Share on GIPHY

Fresh Prince of Bel-Air
Deze klassieker bracht het straatschoffie naar de sitcom! Nu is er de complete set van zes seizoenen met in totaal 148 afleveringen. Bijna 57 uur kijkplezier! Will Smith werd een grote ster, won vier Grammy-awards en speelde in de kaskrakers Independence Day, Men in Black en I Am Legend. Maar daarvoor maakte het muziek- en filmicoon al furore als jongetje uit West-Philadelphia die een flinke duw omhoog krijgt wanneer hij intrekt bij rijke familieleden aan de Westkust. De Fresh Prince liet een vaak imperfect en ruziënd huishouden zien waarvan de leden het ondanks onderlinge verschillen goed wisten te redden, maar vooral was de serie fucking grappig. Carlton gek!

Will Smith Dancing GIF - Find & Share on GIPHY

Winnen!
Wil jij één van die boxen winnen? Laat dan in een bericht op Facebook achter met wie jij dit wil kijken en vermeld duidelijk om welke serie het gaat. Wie weet ben jij binnenkort wel een dvd-box van Two and a Half Men of Fresh Prince of Bel Air rijker! Reageren kan tot en met 8 december, waarna wij  de winnaar bekendmaken. Succes hè!

Reageer op artikel:
Wij geven boxen weg met de volledige serie van Two and a Half Men of Fresh Prince of Bel Air!
Sluiten