Derde seizoen van Stranger Things wordt heel duister

Redactie 27 mrt 2018 Entertainment

Er is weer eens nieuws over de intens spannende serie Stranger Things. Producent Shawn Levy komt met het nieuws dat Hawkins helemaal opbloeit aan het begin van het derde seizoen, maar dan helemaal verandert in een hel en gruwelijk duister wordt. Dat klinkt creepy.

Zo horen we het graag. De beslissing van deze stap is omdat het derde seizoen zich afspeelt in de zomer. Alles is in bloei, de bloemetje en bijtjes zijn op hun best en je kunt lekker gaan genieten van de flora en fauna van Hawkins. Klinkt te goed om waar te zijn en daar is Stranger Things ook voor om dit allemaal compleet te verwoesten.

Kampvuurtje

Ook vertelt producent Levy dat school in stuk mindere grote rol gaat spelen. Logisch, want het is zomer in het stadje van Eleven. Dat betekent dus zomervakantie, kampvuurtjes, zwembaden en optochten. De leuke dingen zullen dus voor de minder leuke dingen gaan plaatsvinden. We zullen ook meer gaan zien van ‘vader’ Steve Harrington. Hij liet duidelijk zien in het tweede seizoen dat hij een goede babyzitter is voor de eigenlijk al volwassen kinderen.

Salarisverhoging

Onlangs werd duidelijk dat de kindsterren een forse salarisverhoging krijgen in het nieuwe seizoen. Zo gaan de kinderen 7 keer meer verdienen dan voorheen. Als de serie eenmaal niet zonder je kan, dan ben je blijkbaar binnen. Toch maar aan de acteerschool beginnen?

Foto: Stranger Things / Netflix

Reageer op artikel:
Derde seizoen van Stranger Things wordt heel duister
Sluiten