Producent maakt meer bekend over seizoen 3 van Stranger Things

We hebben allemaal een zwak voor de badass kids uit Stranger Things. Onze grote vriend Will Byers is niet meer zo het haasje als in de afgelopen twee seizoenen. Dat meldt producer/regisseur Shawn Levy. Ook zal er een nieuw monster in Hawkins rondzweven.

Het nieuwe gedrocht dat de jongens gaat dwarszitten zal volgens Levy de ‘rookdeeltjes’ zijn die uit Will kwamen toen de zwarte kracht uit hem werd verdreven. Het is maar de vraag of het ijzingwekkend beest wat boven Hawkins hing, vaak terug komt. Volgens de immens populaire serie zal het meer om andere dingen gaan. Wat dat betekent, is verder nog onbekend. Will Byers gaat het minder moeilijk krijgen in het derde seizoen. Dat vinden wij fijn, want hij heeft al veel te veel te verdragen gekregen, dat arme jochie.  Wie wordt er nu achtervolgd door het duistere kwaad? Toch niet Dustin of Lucas?

Oh, nog een nieuwtje. De storyline tussen Dustin en Steve zal een grotere rol spelen in het nieuwe seizoen. De makers zien het duo als twee ‘broers’. Waar we in seizoen 2 zijn geëindigd waarbij de twee een grappig stel zijn, wordt het nu allemaal wat serieuzer. De jongens zijn in de pubertijd, dus er kan nog heel wat veranderen.

Ondertussen staat het verhaal van het nieuwe seizoen vast, vertellen de Duffer-Brothers. De opnames staan gepland in de lente van dit jaar. Helaas moeten we nog een hele tijd wachten op Stranger Things, in 2019 wordt het nieuwe seizoen verwacht. Wij tellen in ieder geval de dagen af.

Reageer op artikel:
Producent maakt meer bekend over seizoen 3 van Stranger Things
Sluiten