Stranger Things pubers gaan bijna 7x meer verdienen

Wie is er nu niet fan van de doldwaze childcast van Stranger Things? De schattige liefdesverhoudingen, vriendschappen en dan hebben we het nog niet gehad over de charmes van Dustin. Dat ze records verpletteren en iets goed doen dat weten we, nu gaan de acteurs het ook voelen in hun portemonnee.

De eerste afleveringen van het eerste seizoen moesten we nog even wennen aan de kinderen. Na een tijdje vond iedereen het prachtig en was Stranger Things in één klap een succes geworden. Vooral de persoonlijkheden van de acteurs waren zo goed uitgewerkt dat er zelfs grote fanpages op social media verschenen. De levens van de acteurs sloegen dus helemaal om.

Zwemmen in cashmone

De jongste castleden  Finn Wolfhard (15), Millie Bobby Brown (14), Gaten Matarazzo (15), Noah Schnapp (13) en Caleb McLaughlin (16) kregen ieder 30.000 dollar per aflevering. Een bedrag dat wij graag zouden willen verschijnen op onze bankrekening. Zeker niet slecht voor een 15-jarige acteur. Dat bedrag is vanaf seizoen 3 extreem veranderd. 200.000 dollar per aflevering is hun nieuwe loon. Tja, dat zijn een flink aantal krantenwijkjes. Dan wordt het toch maar solliciteren als acteur.

Reageer op artikel:
Stranger Things pubers gaan bijna 7x meer verdienen
Sluiten