Stranger Things moet vier tot vijf seizoenen krijgen

Redactie 14 feb 2017 Entertainment

Netflix-serie Stranger Things kan op veel fans rekenen, het eerste seizoen werd zeer goed ontvangen. Er wordt dan ook reikhalzend uitgekeken naar het vervolg op het populaire verhaal. De trailer van het tweede seizoen is pas weer online geknald en die beelden willen wij jullie niet achterhouden.

De bedenkers van Stranger Things hebben zo hun eigen visie op de show en hoe het vervolg moet verlopen. In een interview met Entertainment Weekly gaven Ross en Matt Duffer al aan dat ze graag vier tot vijf seizoenen willen maken met uiteindelijk een goede afsluiter. De broers zien het niet zitten om het einde van de serie heel lang uit te rekken: ”Je wilt niet door je ideeën heen zijn waardoor je de interesse van je publiek verliest, terwijl je probeert het einde zoveel mogelijk uit te stellen door het commerciële oogpunt. Je wilt stoppen op het hoogtepunt.”

Het is om mooi te horen dat de bedenkers kiezen voor kwaliteit boven kwantiteit, meer programmamakers zouden die stap moeten durven nemen. GTST wordt ook al jaren gerekt terwijl het niveau alsmaar daalt.

Voor het tweede seizoen zijn Ross en Matt enthousiast: ”Ze verwachten dat de fans aan het einde van het seizoen tevreden zullen zijn en uitkijken naar het vervolg. De basis wordt gelegd voor de komende seizoenen. Het moet gaan aanvoelen als een lange film die je wilt blijven kijken.” De nieuwe episodes van Stranger Things worden tijdens Halloween online geknald, dat wordt spannend!

 

High Snobiety

Reageer op artikel:
Stranger Things moet vier tot vijf seizoenen krijgen
Sluiten