Eerste teaser van 2e seizoen van Stranger Things is gearriveerd

Redactie 6 feb 2017 Entertainment

Gisteravond vond de SuperBowl plaats tussen de New England Patriots en de Atlanta Falcons, de Patriots gingen met de overwinning aan de haal, maar de SuperBowl is traditiegetrouw hét moment om groot nieuws de ether in te slingeren. Kost een paar duiten, maar dan kun je er wel vanuit gaan dat heel Amerika je spotje te zien krijgt.

Zo greep Netflix de Superbowl aan om een teaser van het tweede seizoen van Stranger Things aan de wereld te laten zien. Het eerste seizoen van de jaren’80 nostalgia serie was formidabel, dus de verwachtingen voor seizoen twee zijn hooggespannen.

Als we de eerste beelden moeten geloven gaat dit de wereld op zijn kop zetten. Zo zien we beelden van een klassieke ‘Eggo’ reclame die in de jaren’80 te zien was in de VS. Uit het persbericht plukte we het volgende ‘Een jaar nadat Will is teruggevonden lijkt alles weer normaal, maar schijnt bedriegt. Net onder de oppervlakte heerst een dreigende duisternis die niet veel goeds belooft voor alle inwoners van het kleine stadje Hawkins…’

Spannend! Vanaf 31 oktober, da’s op Halloween, is de serie te zien op Netflix. Check hieronder de teaser:

The world is turning upside down.

Geplaatst door Stranger Things op zondag 5 februari 2017

Reageer op artikel:
Eerste teaser van 2e seizoen van Stranger Things is gearriveerd
Sluiten