Stoute Jongens & Meisjes: “Hoe de vrijdagmiddagborrel uitliep op een losgeslagen orgie”

In Stoute Jongens & Meisjes vertellen we de meest bizarre verhalen op het gebied van seks, daten, Tinder en de rest van de rataplan. Vorige week lazen we hoe Thijs en zijn beste vriendin Esmeé een trio hadden in een tentje op Lowlands. Deze week is het de beurt aan Andrew. Deze guy raakt verzeild in een orgie na een vrijdagmiddagborrel op werk. 

Het is voor mij een hele stap om dit verhaal met jullie te delen, maar aan de andere kant wil ik het toch op de een of andere manier toch vertellen omdat het ook een te mooi verhaal is om niet te delen. Een man wil graag een beetje pochen over zijn seksavonturen en dit was echt iets wat in de beste pornofilms nog niet eens zou plaatsvinden.

Borrels

Mijn naam is dus Andrew. Ik werk nog maar een jaartje voor een reclamebureau in Rotterdam. Ik was net klaar met studeren en zocht een baantje en ik stuitte per toeval op een vacature. Inmiddels ben ik daar helemaal geacclimatiseerd. Het is altijd gezellig op het werk. We werken veel samen, hebben ontzettend veel lol én goede borrels. Het team bestaat uit drie dames: Marit, Lisa en Tamara en nog twee heren Ischa en Mark. Laatstgenoemde is onze baas, maar hij is er bijna nooit. Deze gast heeft meerdere bedrijven in zijn bezit, waarvan wij er één zijn. Als we maar met een beetje goede cijfers komen, dan is hij tevreden. Dikke prima, de sfeer is hierdoor lekker ongedwongen. Vooral op de borrels is het altijd gezellig. Het bier vloeit dan rijkelijk en af en toe neemt een van de heren iets sterks mee, zoals een whisky. Er wordt best wel wat geflirt op het kantoor. Zo  weet ik dat Lisa en Ischa weleens met elkaar in bed zijn beland. Niet dat ze dat tegen mij hebben gezegd ofzo, maar de seksuele spanning vloog je om de horen. Gebaartjes, blikken en kusjes in het haar zeggen meer dan woorden toch.

Een grote opdracht

Het was vorige maand, ik weet het nog goed. Marit was net die week terug van vakantie, dat zag je aan dr want ze was zo bruin als een chocoladerots. We hadden die week een grote opdracht binnengekregen van een nieuwe klant. Wij mochten een hele campagne voor een groot technische bedrijf gaan uitzetten. Mark was echt mega blij, want hij kan natuurlijk met de winst opstrijken. Maar ook wij zouden het gaan merken in onze lonen zei hij die vrijdag tegen ons allemaal. Met dat leuke nieuws toverde hij een paar dikke flessen wijn uit zijn tas,  “voor de borrel van vanmiddag”, zei hij lacherig. Hij dronk die middag voor het eerst met ons een wijntje mee, voordat hij naar huis ging naar zijn vrouw.

Nog meer drank

Wij gingen verder met zuipen, want met 1 glas wijn luidt je natuurlijk geen weekend in, dat is een van de meest wijze lessen die ik hier heb geleerd bij het reclamebureau. We waren gezellig aan het lullen over van alles en nog wat toen het buiten al een beetje donkerder begon te worden. Het was een uur of half 8 en de flessen begon aardig op te raken. Gelukkig had ik een fles wodka meegenomen. Dat werd shotten en adten. Normaal gesproken ging een van de dames al naar huis, maar wonder boven wonder deed iedereen gezellig mee. Lisa zat bij Ischa op schoot. Zij was hem aan het klieren door de hele tijd heen weer te schuren. Zoals je weet gebeurt er dan iets bij de meeste mannen. Bij hem dus ook. Hij hield kon ieder geval zijn lustgevoelens voor Lisa moeilijk verbergen. Da’s niet erg, want Lisa begon hem te zoenen. Eerst op zijn mond, daarna op andere plekken op zijn lichaam. Tja drank en schaamte, het een hief het andere op.

Tong-tornado

Ik stond naast Tamara die ineens heftig begon te lachen en te wijzen. Dat wijzen was vrijwel onnodig, want hier kon je niet omheen. Nou je weet al waar het heenliep. Lisa en Ischa zaten helemaal in hun eigen wereld, wij bestonden niet meer. Tja, waarom zou je ook een hotelkamer boeken, als het ook gewoon hier kan toch? Wij hadden genoeg gedronken om het te accepteren, sterker nog, wij keken toe. We waren het publiek van deze live seksshow. Ik weet niet wanneer ik het precies zag, maar volgens mij kwam het door de kreun van Marit, dat het me opviel. Ze zat met haar hand in haar broek. Nou vond ik dat op zich een beetje sneu, zij zijn lekker aan seksen, en zij moet het helemaal alleen doen. Ik ben de beroerdste en trok haar broek met vliegende vaart naar benden, waardoor ze  een blije gil produceerde die mij nog gekker dan gek maakte. Ik moest en zou haar het beste van het beste geven en deed een paar flinke tong-tornado’s daar beneden. Volgens mij vond ze dat wel erg lekker. Mijn lul was nog ‘vrij’ dat wist Tamara ook. Als een krolse kat kroop ze naar mijn gulp terwijl ik nog met Marit bezig was. Tja, ze moest ook iets te sabbelen hebben, het arme meiske zat daar maar helemaal alleen.

Een eerlijke ruil

Het was het mooiste tafereel dat ik ooit had gezien. Twee naakte prachtige meiden die innig aan het vechten waren om mijn dierbaarste bezit. Maar er werd eerlijk gedeeld. Hoewel Marit en Tamara ook elkaar wel zagen zitten, tongen dat ze deden. Eerst glee ik in Marit om vervolgens met Tamara te eindigen in een explosie van zaadcellen. Ischa en Lisa lagen toen al innig op de bank bij te komen van hun vrijpartijtje, waar wij niet voor waren uitgenodigd. Maar hé, dat kwam later goed. Want ik had nog een voorraadje over en na nog een borrel kwam ronde 2. Tamara had geen zin meer en wilde gewoon kijken. Dus toen deden Ischa en ik een eerlijke ruil. Ik had een gezellig onderonsje met Lisa terwijl Ischa, Marit alle hoeken van het kantoor liet zien. Hierna was het letterlijk en figuurlijk klaar en gingen we vrolijk het nachtelijke Rotterdam in om met een paar zoenen hier en daar afscheid van elkaar te nemen.

Alsof het niet gebeurd is

Maandagmorgen. Ik kom Tamara fietsend tegen op de Vondelweg richting werk. Ze had een leuk weekend gehad zei ze. Ook op het kantoor was de sfeer als vanouds gezellig, maar geen enkel woord over die afgelopen vrijdag. Ik denk ook dat de vriend van Tamara het verhaal niet echt leuk gevonden had trouwens.  De afgelopen borrels op de vrijdagen waren bijzonder leuk, maar zo intens als die ene borrel was zou het nooit meer worden, hoewel ik heb begrepen dat Lisa en Ischa serieus een stelletje zijn geworden. Lisa, met haar prachtige lichaam. Ik heb het allemaal gezien en gevoeld. Wat een avond.

*De namen in het artikel zijn uit privacy-overwegingen gefingeerd.

Reageer op artikel:
Stoute Jongens & Meisjes: “Hoe de vrijdagmiddagborrel uitliep op een losgeslagen orgie”
Sluiten