Stoute Jongens en Meisjes: “Hoe ik een soa kreeg van mijn beste vriend”

Redactie 15 nov 2017 Entertainment

In Stoute Jongens & Meisjes vertellen we de meest bizarre verhalen op het gebied van seks, daten, Tinder en de rest van de rataplan. Vorige keer lazen we over een verrassende wending bij Jeroen. Vandaag is te lezen hoe Jason op een bizarre manier achter het overspel van zijn vriendin kwam.

 ‘’Ik ga met een vriendin op vakantie naar Chersonissos”, zei ze tegen mij. Nu had ik geen fietsvakantie op de Veluwe verwacht, maar een tussenweg was toch wel mogelijk? Niet dus. Mijn relatie met Bo liep al een tijdje niet zo lekker maar na een paar break-ups besloten we er toch weer voor te gaan. We waren inmiddels al zes jaar samen. Achteraf gezien de slechtste beslissing uit mijn leven. Maar goed, iedereen maakt fouten.

De vakantie naderde en, hoe kut ik het ook vond, haar voorpret probeerde ik niet te verpesten. Haar vriendin Emma had immers ook een vriend dus dit móest wel goed komen. Bij terugkomst zouden we er een romantisch weekendje samen van maken. Althans, dat was de bedoeling.

Omdat ik al een tijdje een vaag voorgevoel had bij Bo besloot ik in te loggen op haar Facebook. Aangezien we aan het begin van onze relatie onze wachtwoorden aan elkaar hadden uitgewisseld kon dit gewoon. Kon. Inmiddels had ze haar wachtwoord veranderd. Ik probeerde rustig te blijven en deed een nieuwe poging bij haar Google Account. Misschien dat daar wat interessants op te vinden was. Toen bleek dat Bo haar complete fotostream hierop gesynchroniseerd was.

Uiteraard kon ik niet laten om een beetje door de foto’s te scrollen, maar er was niet heel veel boeiends. Toen ik me een paar dagen later verveelde besloot ik nog eens te kijken. Plots waren er een lading aan printscreens bijgekomen en besloot ze te lezen. De meeste printscreens kwamen uit gesprekken van mij en Bo en tussen haar en Emma, maar een paar waren anders. Tot mijn verbazing waren die van haar en Lars. Mijn beste vriend. Mijn maag draaide om. Bo had een soa opgelopen en vroeg Lars zich te testen voordat ík het zou oplopen. Ziedend van woede las ik de rest waarna ik een PlayStation controller door de kamer schopte.

Alsof het allemaal niet erger kon schreef ze in gesprekken naar Emma, waaruit bleek dat ze het zelf nog erg grappig vond ook, dat ze haar lenzen vast verloren moest zijn tijdens haar logeerpartijtje bij die jongen waar ze sliep toen Emma haar uit het oog was verloren. Ook wilde ze ”die anabool uit hun hotel” snel weer een keer zien voor een vervolgdate.

Zij gaat kapot, was het enige wat in me opkwam. Ik belde Bo en na een paar tevergeefse “huh, maar zoiets zou ik toch nooit doen” pogingen besloot ze toch maar alles op te biechten. Ze heeft een affaire gehad met een van mijn beste vrienden, is op vakantie met twee gozers naar bed geweest en heeft daar waarschijnlijk een soa van opgelopen ook. Dat wist ze alleen niet zeker. Lars was namelijk ook wel een kanshebber. Bij die gedachte kon ik maar beter niet te lang stil blijven staan. Lang duurde het niet voordat ik erachter kwam. Na welgeteld vier dagen begon mijn zaakje te jeuken en was ik de eigenaar van een soa, opgelopen door notabene mijn beste vriend.

Twee pilletjes, een gesprek met de psycholoog en ongeveer honderd dromen hoe ik Bo d’r hoofd langzaam door een gehaktmachine heen werk verder, gaat het nu weer prima met me. Bo heb ik na dat telefoontje nooit meer gezien of gesproken. Lijkt me ook beter voor haar. Lars en ik hebben het soort van bijgelegd, maar hoe het vroeger was zal het nooit meer worden.

Reageer op artikel:
Stoute Jongens en Meisjes: “Hoe ik een soa kreeg van mijn beste vriend”
Sluiten