Stoute Jongens en Meisjes: “Hoe ik verliefd werd op een meisje en vervolgens bleek dat ze er op kickte mij in mijn gezicht te slaan tijdens de seks”

Redactie 1 nov 2017 Entertainment

In Stoute Jongens & Meisjes vertellen we de meest bizarre verhalen op het gebied van seks, daten, Tinder en de rest van de rataplan. Vorige keer konden we genieten op een spannend feestje met Nadia, vandaag lezen we over een verrassende wending bij Jeroen.

Ik had Merel leren kennen in de kroeg. Lief, bescheiden, bloedmooi en ook nog eens een fatsoenlijk stel hersens. Ik kwam er al snel achter dat dit geen meisje was die je binnen no time in je bed krijgt. Maar dit waren mijn intenties ook niet, ik merkte namelijk al snel dat Merel helemaal mijn type was en ik absoluut tijd en energie in haar wilde steken. Na een paar biertjes en ruim twee uur aan gesprekken verder, stemde Merel er mee in om een keer op date te gaan.

Een etentje volgde, waar we het wederom enorm gezellig hadden. Een bescheiden kus bij afscheid, daar moest ik het voorlopig mee doen. Avondjes bioscoop, kroeg, restaurant en discotheek volgden en ik moest aan mezelf toegeven dat ik Merel toch wel érg leuk vond. Het feit dat ze zichzelf niet zomaar aan iemand gaf, maakte haar in mijn ogen alleen maar nóg aantrekkelijker.

Tijdens date negen, gingen we écht luxe dineren en bleef het ook niet bij een wijntje of twee. Toen we naar buiten liepen, zoende ik Merel. Toen zei ze ineens: “Zal ik vanavond blijven anders, ik hoef morgen niet vroeg op.” Mijn hart maakte enthousiast een sprongetje, zou hét vanavond dan gebeuren? Ik keek er al weken naar uit om Merel’s  lijf te zien, te voelen en te proeven.

We zetten de avond door bij mij op de bank, een aantal wijntjes zorgde voor een ontspannen sfeer en voor ik het wist, lagen we flink te flikflooien. “Kom, dan gaan we naar boven.” Merel’s lijf was fenomenaal, nóg mooier dan dat ik gehoopt had. We hadden seks en het voelde heerlijk, al snel wisselden we van positie en zat Merel bovenop me. Ik kwam bijna klaar toen er een enorme anticlimax volgde. Merel sloeg me vol in mijn gezicht. Nee, geen speels klapje, maar een platte hand die je de volgende dag nog zou voelen. Ik dacht nog bij mezelf, zal wel de ‘heat of the moment’ geweest zijn. Maar de keren erna bleef ze me vol in mijn gezicht slaan.

Ik kon absoluut niet wennen aan deze rare “tik”, en ik vertelde Merel dat ik dit alles behalve chill vond. Krabben, zachtjes bijten en haren trekken, ik houd er van. Maar als ik in mijn bek geslagen wil worden ga ik wel met mijn Ajax-shirtje in het supportershome van Feyenoord staan. De seks die daarna volgde was zoals de seks die je inbeeld bij je oud-godsdienst leraar. Niet best. Merel en ik gingen uit elkaar, het bleek toch geen ware liefde.

Reageer op artikel:
Stoute Jongens en Meisjes: “Hoe ik verliefd werd op een meisje en vervolgens bleek dat ze er op kickte mij in mijn gezicht te slaan tijdens de seks”
Sluiten