Man loopt 9 dagen rond met lantaarnpaal in broek door scooterongeval

redactie 4 Jun 2019 Entertainment

Ben je ooit zo opgewonden geweest dat je knoepert meerdere dagen in volle aanvalsmodus stond? Nee, lijkt ons ook niet. We kunnen ons dan ook niet voorstellen hoe het moet zijn om een stijve jaap te hebben voor 9 dagen lang. Dat overkwam een 35-jarige man, maar niet omdat ‘ie hitsig was…

De arme knul was van de brommert gevallen en kneusde daarbij zijn lid. Ai, dat is pijnlijk. In eerste instantie dachten de geneesheren dat ‘ie het stukje tussen zijn lullo en zijn anus had gekneusd, maar al snel bleek dat niet helemaal te kloppen. Hij ontwikkelde namelijk een erectie die verschrikkelijk lang duurde. Door het ongeluk kreeg de scooterrijder last van laag stroompriapisme, de oorzaak van langdurige erecties. Door geblokkeerde bloedvaten kon het bloed niet ontsnappen uit de leuter. Uiteindelijk kozen de artsen ervoor om de slagader even te blokkeren zodat er geen bloed meer naar de fallus stroomde. Dat schijnt pijnlijk te zijn, maar het werkte wel. De man was verlost eindelijk verlost van zijn stijve.

Ziekenbezoek

Volgens de kerel was het hebben van de erectie niet heel erg pijnlijk. Het was vooral ongemakkelijk tijdens het lopen. Daar kunnen we ons iets bij voorstellen. Dan maar hopen dat je (schoon)moeder niet op ziekenbezoek komt. We kunnen ons voorstellen dat het dan wat stijfjes verloopt.

Panorama

Reageer op artikel:
Man loopt 9 dagen rond met lantaarnpaal in broek door scooterongeval
Sluiten