De 3 meest stijlvolle handbagage koffers van dit moment

Redactie 13 aug 2018 Entertainment

Reis jij naar hartenlust de globe af? Dan wil je dit natuurlijk wel stijlvol doen. Afhankelijk van de vliegmaatschappij waar je mee vliegt mag je een handbagage koffer van 55 x 35 x 20 centimeter meenemen. Dit klinkt als een kleine koffer maar je kunt er veel in kwijt. Daarnaast zijn fabrikanten erg speels met de design voor deze veel verkochte koffers. Om jou te helpen in je zoektocht gingen wij op zoek naar de meest stijlvolle handbagage koffers van dit moment.

Decent Q-Luxx spinner 55

De Q Luxx is een serie met handbagage koffers met felle kleuren en kekke patronen. Deze stijlvolle handbagage koffer heeft door de patronen een stoer maar ook speels uiterlijk. Naast zijn strakke uitstraling ook nog eens praktisch. Hij is lichtgewicht en bijzonder wendbaar. Perfect voor een weekendje weg.

SUITSUIT Caretta

Een koffer geïnspireerd op een schildpad, hoe vet is dat? De SUITSUIT Caretta serie is van hoge kwaliteit en het patroon lijkt dat op van schildpadschild. De handbagage koffer is zeer compact maar biedt ook voldoende ruimte voor jouw spullen. Hij is verkrijgbaar in een aantal felle kleuren, zoals groen, blauw en oranje. Door de 4 wielen onder de koffer is hij zeer wendbaar en makkelijk mee te nemen. De bagageriemen zorgen er daarnaast voor dat je kleding netjes in stapeltjes blijven ingepakt.

BHPPY handbagage koffers

De handbagage koffers van BHPPY zijn veruit de vrolijkste koffers die er zijn! Wat dacht je van een koffer met flamingo’s erop of met watermeloenen? Je wordt gewoon vrolijk als je er naar kijkt maar ze zijn ook erg stijlvol. Houdt jij van felle kleuren en leuke prints? Dan is dit de koffer voor jou.

De koffers zijn gemaakt van polycarbonaat. Dit is een oersterk materiaal en kan prima tegen een stootje en aan de binnenzijde beschikt dit model over handige opbergmogelijkheden . Met het cijferslot kun je de koffer gemakkelijk en veilig afsluiten.

Foto’s: Koffergigant

Reageer op artikel:
De 3 meest stijlvolle handbagage koffers van dit moment
Sluiten