Af en toe zijn er van die (zomerse) trends waar wij best van kunnen genieten. De handbra of onderste boven bikini bijvoorbeeld. Kan er eigenlijk nog best eentje bij als we het zo eens bekijken. Nu zijn er dus de tepelstickers die er op zich wel geinig uitzien, maar we weten niet of we er nou echt zo blij mee moeten zijn. Oordeel zelf.

De decoratieve tape is de nieuwe titty trend dit moment. Het beukt de glitter boobs heel hard van de troon. Zitten ook best een paar toffe bij, maar sommigen schieten er ook wel een beetje in door. Enige is vooral dat de Free The Nipple-beweging hier waarschijnlijk niet zo blij mee is, maar ja je kunt niet altijd iedereen tevreden houden. Voor degene die net iets minder rebels zijn, lijkt ons dit toch een prima tussen oplossing.

↞ ησ σηє ιѕ уσυ 𝕒𝕟𝕕 𝕥𝕙𝕒𝕥 𝕚𝕤 𝕪𝕠𝕦𝕣 𝓼𝓾𝓹𝓮𝓻𝓹𝓸𝔀𝓮𝓻. ↠ ➵ PC @stephanielephotography ➵ #Marblecollection @freedomravewear ➵ Use 𝕤𝕙𝕒𝕣𝕜𝕤𝕞𝕚𝕝𝕖𝕫 𝕥𝕠 𝕤𝕒𝕧𝕖 ➵ ➵ #girltalk#girlboss#girlpowered#girlpowers#nooneisyouandthatisyourpower#superpower#beautifullyblended#jesuisfrançaise#iamfrench#iammexican#soymexicana#trilingual#californian#beautifulliving#beautifullyunique#rarity#uniquely#versatile#versatilitypersonified#versatility#beversatile#beyourownkindofbeautiful#beyourbestversion#theresonlyoneyou#befree#beyou#FRWstyled#FRW#🦈

A post shared by Dylan ✧🦈 (@sharksmilez) on

#sundayplans 🍌⛓… y que no falten los #nippies 🖤🖤

A post shared by UntzUntz (@untzuntzclubwear) on

Nipple covers 5 pares disponíveis R$ 5,50 (por par) (RESERVADOS)

A post shared by Alt Lust (@alt.lust) on

Foto: Instagram.