Sticks blijft gaan, een diepe duik in zijn tweede album van dit jaar, ‘En Door’

Sticks, de Nederlandse rapper die bekend staat om zijn scherpe teksten en geweldige flow, heeft ons niet teleurgesteld met zijn nieuwe release. En Door is echt een album dat indruk maakt. Het is bijna niet te beseffen dat hij zo snel na Alles Over Hoop met nog een meesterwerk aan de proppen komt.

Laten we eerst praten over de naam, En Door. Het geeft meteen een gevoel van vastberadenheid en doorzettingsvermogen. En dat is precies wat je in de nummers van het album hoort. Sticks lijkt zijn emoties en gedachten op een eerlijke en ongefilterde manier te uiten. Het voelt alsof hij je zijn levensverhaal vertelt.

Meer dan een rapper

Wat dit album zo speciaal maakt, is de veelzijdigheid. Sticks is niet bang om te experimenteren met verschillende stijlen en geluiden. Van rauwe, ongepolijste tracks tot meer melodische en reflectieve nummers, En Door heeft voor ieder wat wils. Het lijkt erop dat Sticks zijn grenzen opzoekt en nieuwe manieren verkent om zijn boodschap over te brengen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sticks (@sticks_insta)

Storytelling on point

Een van de hoogtepunten van het album is ongetwijfeld de productie. De beats zijn meeslepend en creëren een geweldige sfeer voor Sticks zijn teksten. Je kunt echt voelen hoe de muziek en woorden samenkomen om een krachtig verhaal te vertellen.

Ga ‘m checken!

Al met al is En Door een album dat je niet mag missen. Of je nu al fan bent van Sticks of zijn muziek voor het eerst ontdekt, dit album zal je zeker raken. Het is een prachtig voorbeeld van de kracht van Nederlandse hiphop en laat zien dat Sticks een van de meest getalenteerde en invloedrijke artiesten in het genre is. Dus zet het album op, luister aandachtig en geniet van de rit, want Sticks is sterker dan ooit tevoren.

Reageer op artikel:
Sticks blijft gaan, een diepe duik in zijn tweede album van dit jaar, ‘En Door’
Sluiten