Steve-O doet Bottle Cap Challenge met zijn penis

redactie 14 Jul 2019 Entertainment

Als je onderhand nog niet weet wat de Bottle Cap Challenge inhoudt, heb je de afgelopen tijd waarschijnlijk onder een steen geleefd. We worden er mee doodgegooid. Toch is deze van Steve-O wel weer de moeite waard, hij knalt de dop er namelijk niet met zijn voet af. Nee dat is te makkelijk, Steve-O gebruikt namelijk zijn piemel.

Steve-O zou Steve-O niet zijn om de Bottle Cap Challenge volledig uit de hand te laten lopen. Zoveel mensen deden de challenge dat het eigenlijk niet zo moeilijk meer lijkt. Wat Steve-O hier doet lijkt misschien ook niet moeilijk, maar wel een klein beetje pijnlijk.

Winnaar

Wat ons betreft is Steve-O hiermee de winnaar van de Bottle Cap Challenge. We hebben Jason Statham, Conor McGregor en Kendall Jenner het al zien doen. Die kunnen alleen niet tippen aan deze creatieve versie van Jackass-ster Steve-O. Met een flinke tik zwaffelt hij zo de dop van de fles af. Dit zien we niemand zo gauw evenaren. Op zich is het ook wel even leuk geweest voorlopig. Heel Hollywood heeft de challenge zowat al uitgevoerd, tijd voor iets nieuws.

Reageer op artikel:
Steve-O doet Bottle Cap Challenge met zijn penis
Sluiten