Step je condoomgame up met deze handige tips

Redactie 22 Aug 2017 Entertainment

‘Heb je condooms liggen?’ Een legitieme vraag om te krijgen tijdens (lees: vlààk voor) een one-night stand, of van je friend(s?) with benefits. Met deze tips til je jouw condoomgame naar een hoger niveau.

Alles draait om de insteek

Vrouwen houden van humor in bed, speel daar een keertje grappig op in. Zo zijn er bijvoorbeeld condooms op de markt die lichtgeven. Belangrijke kanttekening: voorkom dat je het zelf té grappig vindt, want er zijn best wel gestoorde edities te koop. Je hoeft niet lang te zoeken om condooms tegen te komen die op z’n zachtst gezegd een beetje te sick bedacht zijn. Zie hier:

Dick’s Formal wear

Speciaal voor de echte gentlemen

FHM-condometrix

Voor entertainment op maat

Voor wie graag een collector’s item in de portemonnee bewaart. Niet geschikt voor mannen met kleine zwaarden en tevens niet geschikt als serieuze bescherming tegen SOA of zwangerschap.

FHM-a96862_a533_8-wacky-rubber

Wacky rubbers

WTF?

Smooth operator

Waarschijnlijk onnodig maar we fietsen ‘m er toch nog even in: glijmiddel helpt. Enorm. En beter nog, dankzij het wereldwijde web hoef je jezelf niet tekort te doen met een simpel flesje van het Etos-huismerk. Je hebt ze met smaakjes (van aardbei tot tiramisu en crème brulée), met verwarmend effect, met verkoelend effect, met tinteleffect… de lijst gaat door en door!

Tips
Glijmiddelen op waterbasis zijn relatief goedkoop, maar drogen wel erg snel op en zijn dus niet geschikt voor sexy massages. Maar glijmiddelen kunnen ook gemaakt zijn van glycerine of siliconen. Die zijn ook geschikt om te gebruiken bij je latex condooms. Verwentip voor jezelf: doe een druppel of twee van het glijmiddel aan de binnenkant van het condoom voordat je ‘m uitrolt! Wees alleen niet te gretig, want het is natuurlijk niet de bedoeling dat ‘ie afglijdt.
Fair warning: massage-olie is géen glijmiddel
Wil je ‘het proces’ wat gladder laten verlopen en heb je geen kinderwens, gebruik dan nóóit oliehoudende vloeistoffen op latexcondooms. Die kunnen namelijk zomaar scheuren als je dat doet. Voor je beeldvorming: massageoliën, vaseline, lotions én koude crèmes bevatten allemaal olie.

Reageer op artikel:
Step je condoomgame up met deze handige tips
Sluiten