Constructiewerker overleefd 60 centimeter lange staaf door zijn reet

Redactie 8 feb 2018 Entertainment

Haters van verhalen over gespiest worden door een metalen staaf door je kont kunnen beter even wegkijken. Deze gast heeft wel dertig kilo aan engeltjes op zijn schouder gehad toen hij een 60 centimeter lange stok door zijn achterste naar binnen schoot en dat ook nog eens overleefde.

Een constructiewerker uit Chenzhou, China, viel twee meter naar beneden en kwam op een nogal pijnlijke manier vast te zitten. Daarna ging hij letterlijk en figuurlijk van zijn stokje. De stok zat nog vast aan een frame. De collega’s van de gespieste man zaagden de staaf los en brachten hem direct naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Daar werd hij meteen geopereerd.

stok door kont
Foto: AsiaWire

Zoals te zien is in deze bovenstaande foto, heeft de constructiewerker nogal geluk gehad. De staaf zat tot zijn borstkas vast. Een totale lengte van 60 centimeter is door zijn reet naar boven gedrukt. De held moest zes uur lang op de operatietafel liggen. Gelukkig wist hij amper wat van zijn ongeluk af. De stok mag hij meenemen naar huis. Kan hij deze pook nog altijd gebruiken om zijn kachel mee aan te maken.

Foto: AsiaWire
Reageer op artikel:
Constructiewerker overleefd 60 centimeter lange staaf door zijn reet
Sluiten