Het allerengste spookhuis van de Benelux komt naar Nijmegen

redactie 18 sep 2018 Entertainment

Het is bijna oktober, tijd om weer eens flink te griezelen. De Walibi Fright Nights komen eraan en daarnaast gaan kiddo’s verkleed langs de deuren voor snoep. Hoewel je dat in Nederland niet veel ziet. Gelukkig maar. Halloween wordt met het jaar populairder. In Nijmegen hebben ze tijdens de Honig Halloween Nights naar eigen zeggen het engste spookhuis van de Benelux  gecreëerd. Dat is nogal een titel. Nou maar hopen dat je stalen zenuwen hebt. En een gezondheidsverklaring.

 Ja, je leest het goed voor het betreden van dit spookhuis heb je een gezondheidsverklaring nodig. Daarnaast moet je ouder zijn dan 16 jaar om dit spookhuis te betreden. Het spookhuis is te vinden in de Vasim. Een oud fabriekscomplex wat ooit van Honig is geweest. Je weet wel, van die maaltijden in zakjes.

60 acteurs

Het hoogtepunt van de Halloween Nights vindt boven plaats in het complex. In de 100 meter lange gangen en trappenhuizen hebben ze een heus spookhuis gecreëerd. ‘The Forbidden Floor’ is alles behalve gezellig. Volgens de overleving zijn  7 bouwvakkers daar vermist geraakt zonder ooit nog een teken van leven te hebben gegeven. Er worden maar liefst 60 acteurs ingezet om de bezoekers de stuipen op het lijf te jagen.

Samen met je vrienden

Trommel je maten op. Want je mag met groepjes van 6 tot 8 man de verboden vloer op. Het is weer eens wat anders dan een avondje in de kroeg hangen. Wie van je maten gaat als eerste gillen?

De Honig Halloween Nights zijn op 18, 19 en 20 oktober in Nijmegen.

Het AD

Reageer op artikel:
Het allerengste spookhuis van de Benelux komt naar Nijmegen
Sluiten