Halloween-acteur die Michael Myers speelt leerde mensen vermoorden van een huurmoordenaar

Redactie 12 jun 2018 Entertainment

Als acteur verdiep je helemaal in je personage. Hoe beter je hem of haar kent, hoe dikker de film wordt en zo krijgen kijkers ook echt een band met het personage. De acteur die Michael Myers speelt in de nieuwe Halloween-film gaat nogal ver hierin.

Wie kent de filmserie niet? Halloween, de beruchte ijzige moordenaar Michael Myers met dat ene griezelige deuntje. Je krijgt al kippenvel als de eerste deuntjes in je oorschelpen weerklinken. Komende winter verschijnt er dan eindelijk een reboot van de populaire horrorfilm. In de film weet de moordenaar uit een inrichting te ontsnappen. Hij wilt wraak op Laurie Strode die het bloedbad 40 jaar geleden wist te stoppen.

Huurmoordenaar

James Jude Courtney, de acteur van Michael Myers, wist zich dus nogal goed te verplaatsen in zijn rol. Dat vertelde hij in een interview aan Movieweb: “Ik heb een tijdje een huis gedeeld met een huurmoordenaar die net uit de gevangenis kwam. Ik schreef zijn levensverhaal op en zo raakten we bevriend. Maar toen hij me zag in de actiefilm The Hit List, zei hij: ‘Jimmy, dat was een prima film, maar dat is niet hoe je mensen vermoordt.’ Op de set van Halloween kreeg ik veel complimenten over de efficiënte manier waarop ik mensen vermoordde en daarbij gebruikte ik alles wat mijn huisgenoot me had geleerd.”

Halloween draait vanaf 1 november in de Nederlandse bioscopen. Gaan wij zeker een bezoekje aan brengen. Alleen al om dat deuntje te horen en Michael te zien shinen. *dudududududu dudududududu dududududu*

Reageer op artikel:
Halloween-acteur die Michael Myers speelt leerde mensen vermoorden van een huurmoordenaar
Sluiten