Spirit of Big Bang Sang Bleu: de nieuwste samenwerking tussen Hublot en Büchi

Hublot is wederom samen met tattoo-artiest Maxime Büchi achter de tekentafel geklommen om hun derde Spirit of Big Bang-samenwerking te onthullen. Voor de nieuwe uurwerken blijft de veelzijdige tattoo-artiest en oprichter van Sang Bleu trouw aan de kenmerkende esthetiek van de eerder collabs.

“Het resultaat is een vergelijkbare geometrische esthetiek met een nieuwe interpretatie van vormen en volumes. Deze creatie wordt geleid door perfect geproportioneerde vormen die op elkaar inwerken en elkaar overlappen om een uniek, onderscheidend ontwerp te creëren en tegelijkertijd de ergonomie voor de drager te verbeteren”, zegt Büchi.

Spirit of Big Bang Sang Bleu

Gehuld in een structurele kast van 42 mm, wordt de nieuwste Spirit of Big Bang Sang Bleu onthuld met verbeterde afmetingen en ergonomie. Er zijn drie variaties, de All Black keramiek en Titanium versie zijn beide beperkt tot 200 stuks. Maar er is een variant die nog zeldzamer is, zo zijn er slechts 100 stuks gemaakt van de King Gold-versie. Met zo’n naam moet het natuurlijk ook wel een beetje exclusief blijven. Tot slot worden er nog twee met diamanten ingelegde versies aangeboden in King Gold en Titanium.

Comfortabel

De iconische en geometrische tattoo-esthetiek van Sang Bleu wordt perfect vertaald naar de kast en frame van het uurwerk. Ondanks het gedurfde en genderloze ontwerp, is het horloge zorgvuldig samengesteld met royale proporties die zorgen voor een ergonomische en comfortabele pasvorm om alle polsmaten. De fijne kneepjes van de artistieke taal van Büchi strekken zich uit tot de achterkant van de kast, waar de zelfopwindende skeleton chronograafbeweging kan worden waargenomen. Kan je even lekker pochen met je nieuwe klokkie. Waarom zou je er anders ook zoveel geld aan uitgeven?

Het ‘goedkoopste’ horloge is namelijk beschikbaar vanaf €29.600 en de prijzen voor de overige horloges lopen op tot €73.600. Mocht je nog een geldboompje in de tuin hebben staan, dan kun je de horloges nu bestellen via de website van Hublot.

Reageer op artikel:
Spirit of Big Bang Sang Bleu: de nieuwste samenwerking tussen Hublot en Büchi
Sluiten